У кума котел як у мене, триходовий як у мене, але + бувер на 200л і будинок 2 поверхи (система більше моєї) . І з триходовим ніяких проблем. Та і взагалі, яка різниця для триходового яка кількість води в системі? Його ж функція підтримувати температуру в котлі 55+ градусів (і, коли температура менше тримати мале коло).
Никаких 55, пока не нагреется до 61, не откроется. В буфер вода постувает сраху и сразу подогревается, а у меня простое кольцо, и пока вся система не прогреется на подаче перегрев, а потом температура в котле опускается до 80. Но то ж нужно время, так шо ограничивать температуру рехулятором тяги. Нах такие нештяки.
Я не спець по монтажу, але думаю шо Ви шото не так підключили. Не може воно так працювати при правильному підключенні. У мене так . Сподіваюсь зрозуміло намалював - на телефоні не зручно.
А шо там серым цветом нарисовано круглое и перечеркнуто? --- добавлено: 27 вер 2021 у 20:00 --- Что значит темп перекрытия? Я не понимаю. В документации сказано, что это температура открытия в прямом направлении со стороны обратки.
Сірим перекресленим, то я кран намалював, він ніякої функції не виконує, він там просто є. Темп. відкриття , так, це коли обратку підключає. Можливо ми про різні триходові . У мене такий : 55 ° ( згідно опису) початок відкриття, а 63 то вже байпас перекривається. І по факту він так і працює. Я думаю, що Ви його навпаки поставили, розвернули проти потоку, от він і нічого не робить, доки його вже не прогріє добре , потім вже відкривається і працює. Як Ви пишете при прогрітій системі що він відркритий і все добре.
Та всюди свої люди! А в мене Спеціаліст чомусь не завівся. Прошивка тесту пам'яті йшла без помилок, а робоча - ні. Побайтно ПЗУшку всю перечитав, з роздруківкою звірив - все ок, а не заводиться ніяк. А тут на роботі до персоналок дорвався, то й до саморобки охолов.
У меня даже дисковод 5,25 был и подобие "Нортона" на экране. --- добавлено: 28 вер 2021 у 15:59 --- И таки да. Пока мы вокруг самоделок пыжились, америкосы наполнили нас IBM-ками. А потом и китаёзы подвалили.