Якщо хіба не підгодовувати. Такий зарибок хіба повезе десь під когось співпаде. Від замовлення до поставки там багато часу проходить. Може по базарах живу ще пошукати, і швидко одвезти в воді з компресором. Чи піти наловити. І добре було б рибу одкарантинити, в синці викупать, антибіотиком нагодувать. У вас в сільскому ставку платна рибалка є? --- добавлено: Jul 28, 2020 10:09 AM --- А шо ставок з обв'язкою: донний злив, скімера, плато, всі діла.. Чи просто яма в землі?
яма в землі. з періодичним доливанням води, та періодичною аерацією. останнє - в планах перевести на постійну основу.
@Энки, якщо трава росте не в гідроізолюваному басейні, то, мабуть, забагато фосфатів ув "підшкірній воді" Риба іздохне - водорості на зябрах
Карасю пох, дикий Короп -дивно Амура ув ваших краях нема, товстолоби - восени ставки будуть спускать, можна акуратно вибрать
та знати б де і коли будуть спускать.. а так простіше купити пару десятків здавалось би, простіше.. але ж треба ще знати де продають. а всякі продавці малька на мене й не подивляться з моєю півсотнею рибок. їм гурот цікавий, а роздріб, то тільки час витрачати
бур на бєнзопілу вдягаєм метр - витягаєм /із дна та по горизонту/ йдем в найближчу бактеріолабораторію робим вумне лице, шоколадку, шукаєм саму стару тітку, із вусами, як у гусара, й молодицю із мікроскопом Шонеяснозадаємпитанняупорльожапрінять
та моя копанка не цвіте. в мене нема нитчанки, чи як воно там називаеться. є очерет, німфеї - от тобі й біоплато. в озері карасі-коропи-жаби-вужі-черепахи в очереті весна-початок літа жили водяні курочки і вивели курчат. на вербу пополювати прилітає часто "блакитний рибалочка". спочатку думав, шо то папуга від когось втік. я просто хочу амура-товстолоба, щоб вони трохи регулювали зелень.