Три дні назад засипав бактерії ув сухий септик - їх там зроду не було, крім автентичних Залив пару відер води - через півдня почалась мєґадрака із пузирями Вчорашнім дощем річка на городі хвацько піднялась - там у них свято живота Сьогодні річка вийшла з берегів, сєптик тож. Прістань - під водою Ув погребі підводна бараболя - десь метр води Лізу рятувать Єслі шо - прощавайте Ваш Жак Ів sanykrimea
І ото варто було переживати тиждень тому, что привезуть мотокосу? пс. А я тепер собі думаю, от нафіга вчора ввечері ганяв наперегонки з комарами поливаючи яблуні, черешні та виноград
в нас до нині згадують колишню повінь 2008р ЮЛЯ/ЮЩЕНКО тоді дала стільки грошей за потоплені городи , що селяни хати нові побудували , інтересНО що дасть ГросЙман / ПОРОШЕНКО
Знову шош хтось має дати лохам? І знову за рахунок платників податків, тобто нас з вами? ніфіга. після 2008 року треба було навчитися страхувати майно.
Вбив. П'ять! --- добавлено: 30 чер 2018 у 19:29 --- Маленька зарисовка з життя. В мене вже два сезони працюють два будівельники загального профілю. Обидва трошки молодши за мене ( менш, ніж50, дуже порядні хлопці, роботою задоволений) Діалог: - пенсії!!!!!!!!!!!!! Бл!!!!!!!!!!! Як жити???!!! - Саша, ти скільки працюешь на себе? - років 15 - 20. - скільки ти заплатив податку заці роки? - ееее, нескільки. - ............. Коментарі тре?
Хех Картошка врятована Зате тепер її мити не треба Сусід мотопомпу заводить - йду росказать, шо він довпойоп і в нього хата завалиться ув погріб
Мені теж дуже подобається ця фраза. пс. Таке враження, що як почався дощ, то @sanykrimea трохи наливочки прийняв, що не страшно було картоплю ловити по підвалу