Мотокоса має приїхать Ухайдокаю усе зелене /вертікально, горизонтально та під водою), та буду чіплять рєдуктора Жеби 5 тон вугілля перемістити транспортерною стрічкой за 89 метрів на ЗІЛа І бур - на сваї, та на скважини
ви людина розумна , можна догадатися що це прикол/жарт працюю на своєму міні станочку заробляю гроші ,зароблю гроші , помалу зберу масивний токарний станок по металу вагою до 200кг маю запаси з далекого 1993р , все це добро мені обійшлося 10/12 фляжок самогону , помало готуюся збирати тяжкий станок. де що тепер притяг тепер для станини .
ПАНЕ sanykrimea я не люблю бетон , бетон мене дістав / кожен рік щось заливаю , цього року стежку для чорного входу виходу щоб ніхто не бачив що я тягну в рідну домівку /
Бірко Катерина 19 июня в 16:00 · Мурашкина требует чтоб это было вынесено на публику. Любой каприз, как говорится.. и даже без денег. Как я на удода наступила. Удод- очень хитрожепая птица. А я - плохо вижу. Вот поэтому все. Итак, хитрожепый удод охотится на слепней. Мухи это такие, переростки кусачие. Охотится он так - укладывается на пыльную дорогу, лапки назад, голова набок, крылья врозь. Издали выглядит как тряпка. А для тех, кто плохо видит- так и не издали. Ну и лежит ждет когда наивные слепни ( ну мухи тоже сгодятся, но слепни козырнее) прилетят жрать падаль. Вот тогда- то он своим кривым клювом "клац, клац!". Я шла. Был вечер. Удод валялся. Я на него наступила. Он вспорхнул. Я подпрыгнула. Он втаранился мне между ног. И сделал "клац!". Мужик бы обосрался, а я ничего... просто поняла что бдсм не для меня.