маю тепер капітал в $ 405 + , бонус швелера /безхозні , може хтось порадить , як з $ 405 зробити $ 810
Марина Л. 26 мая в 23:35 · ...- мущщина, хватит дудеть, идите к нам! - Анжела, оставь его, он голубой!
Спойлер: 18 + Олекса Манн 3 июня в 14:35 · Поїхали в гори з друзями. Навпроти будинку де ми всі оселилися, живе дід-полігам. Ми його так прозвали через те, що він живе з двома бабками. Треба сказати, що в тому гірському селі, взагалі, живе мало людей. Може двадцять п'ять, не більше. Ну і одни з них цей дід-полігам з двома бабками. Зранку, у пів сьомої, я прокинувся від якихось криків з сусіднього подвір'я. Ну, думаю, спати вже не буду, хуй з вами, вилажу на вулицю. Взяв сигарети, сів на ґанку. В цей момент дід-полігам, який явно не спить вже давно, як раз ставив решительний ультиматум двом бабкам, які стояли в звичайній позі наших співвітчизниць, а саме, вперши руки в боки. Вони займали більш стратегично вигідне положення ніж дід-полігам. Бо стояли на сходах до хати, а дід займав більш хуйову позицію нижче, навпроти квітника. Розклад був такий: дід, якимось чином наєбенівся з самого ранку в сісю, але магазин ще закритий. Тобто це проходило у них, в насиченій нюансами дискусії, в разряді містики і загадки. Яким чином він провернув цю операцію, звідки взялись срєдства на банкет і хто удалиє співучасники, як раз і з'ясовувалось на моїх очах. Дід відбивався від перехресного допиту, як лев. І всячески плутав слідство. Вкрай зайобаний суворими санкціями від своєї шведської родини, дід вирішив поставити ультиматум і зайти з козирєй. Ультиматум виглядав таким чином: - Все, єбать, продаю корову нахуй! Діалог був доволі короткий, але в два голоса: -Хуй ти шо там продаєш. Мені чути, як глухо пиздять діда-полігама в чотири руки. Дід яростно материться відбиваючись, але сили не рівні. Я сиджу, курю, п'ю джерельну воду, роздивляюсь ранкові гори, полонину, думаю про Швецію і складнощі пов'язані з їхними шведськими родинами. Діда хуярять вже не на жарт. Чути крики "йой", "юй" і "хуйло", виконані жіночими голосами. Дід-полігам б'ється з коротким бойовим кличем: "бляді!".
Опять москалиит холоду напустили.... +3 И как после этого огурчики выращивать. Глобальное потеплениеи б.