Я так договорився з Панею ,мені 450гр і помічникові 150гр , який більше сидів і курив чим робив , я думаю що він всі гроші уже пропив сьогодні.
Перші мої висновки в бізнесі такі , не потрібно бігти/спішити в податкову регіструватися ,це буде вам коштувати кожен місяць витрат , знімати площу для виробництва або під магазин , це теж коштуватиме вам кожен місяць витрат , а в кінці може статися так що ви заробите 100доларів за місяць чистими , а вся інша сума піде на покриття платежів за оренду і податокЩоб не сталося так що краще працювати слюсарем по 8 годин за 120 доларів чистими , чим підприємцем за 100 доларів з ранку до ночі підприємцем. Сьогодні наловив рибки , собі на свята , і на продаж , продав заробив більше ніж 16 доларів , тепер маю стартовий капітал в 32 долара , буду рухатись до 64 долара . куплю бізнес план як з 32 доларів зробити 64 , терміново.
Загадка для розвитку розуму , чому м'ясо з салом коштує 100гр , а фарш з м’яса і сала коштує 70 гривень.
Єсенін став би політологом .//В залежності від спеціальності , можна заробляти кількість гроші , якщо ви є поліцейський і затримали п’яного водія то заробити 64 долари в день не проблема , якщо ви є лікар/хірург то не проблема заробити 640 доларів в день , слюсарю такі гроші заробити проблема /спеціальність дешева по оплаті , тому потрібен перехід з спеціальності оплата по якій менша , до спеціальності оплата по якій більша .