="ChameLeon, post: 736490, member: 56463"]А вот сейчас обидно стало. Мне кажется это администрация не доработала. Я никаких предложений по деньгам не получал. А они мне нужны для стройки. Разберитесь там, пожалуйста. И огласите критерии выбора тех, кому предлагают деньги.[/QUOTE] Візьміть собі в мене Здpавcтвуйтe, slavko.malynovsky Bаш кoшелек попoлнeн Cуммa: 34 673 руб 43 коп Пеpечиcлить на каpту Чому ви такі впевнені
Звертаю увагу на поведінку людей. На вулиці, за кермом, в крамницях, в соцмережах і т.і. Це пипець - "Я! Мені! Моє!"
Колись посеред ночі мені прийшло повідомлення про те, що я щасливий обранець і мені випав виграш у фунтах стерлінгах. Це було після 8-го березня, хміль ще не вийшов з голови, тому я не став дзвонити з запитаннями де і коли забрати свої гроші. Відклав це до ранку, але встиг перерахувати виграш в доларах- мільйонер!Вранці переглянув СМС і зателефонував... до друзів! Ті лишень посміялись! Їх дочка таким чином позбулась за кілька днів до цього всіх своїх грошей на телефоні.