Круто, за навіть СРСР таке рідко практикували, так що давно пора. Цікаво як шосе витримало приземлення Сушки, вона ж в два рази важча за міга.
Ну так. Тільки тепер додивився ляп, у фільмі, на 54 секунді, видно що літак заходить на розмальвану під шосе ВПП, в кадр попала рульожка з виходом на злітну смугу. П.С. Хоч союз був багатий , але сумніваюсь, що під кожну ділянку, яка на військовий час проектувалась, як аеродром, клали бетонні плити, а асфальт , то штука така, сьогодні добрий , а через пару років, пішов в плавання. П.С. В свій час міг розбиратись в таких речах краще, бо вже були відправили мої документи на поступлення в Воронежське ВВАІУ(будівництво аеродромів, експлуатація спецтехніки) я ледве встиг повернути.
Без вікі, так по пам"яті, максимальна злітна вага Міг-29 - 18т, су-24 в районі40т, звичайно сідали без бойового навантаження і з певною виробіткою пального, але різниця в вазі майже в два рази буде. П.С. Думаю, навіть діти , по цих кадрах впізнають фільм.
В свое время 89 лично наблюдал за строительством дороги Киев- Чоп. Ложились не плиты а монолитная железобетонная подготовка, сверху асфальт для косметики.
Флуд же тут? Iwan Gonta Вчера в 17:29 · — И кто мы с тобой теперь, — спросила она, склонила голову и обхватила руками свои хрупкие колени, — Друзья или любовники?.. Он молча стоял у окна. — Кем бы ты хотел быть? — тихо спросила она снова. Он посмотрел в окно, на звёздное небо, и мечтательно ответил: — Космонавтом.