Можете мне пожаловаться. А что не так с этим сайтом ? На СД и мне за упоминание слова "Хуйло" тут же прилетали штрафные баллы. Но не могу сказать, что порядка больше стало...
Та сильно часто люди жалуются на некоторую про Хуйловскую направленность этого сайта и не понятно к чему они готовятся , но такое чувство , что готовятся задницу Хуйлу расцаловать так прям засосами покрыть и яйца тоже .
Хозяин и модеры (почти все)- промоскальская "вата". Всё просто. Давайте не будем лишний раз этот хфорум упоминать- оно того не стОит.
Там раніше "садовод" сепаратизмом і пропогандою займався, але останнім часом, його не чути. Особисто я, його у цьому відкрито звинувачував. Тоді ж один, ватний сантехнік, застерігав його не лізти на рожон, щоб не вийшли на нього сбушники, а то мов часи то непевні.... "хунта при владі". І якось, воно, заспокоїлось... А зараз адвокатом "рузького міру" там виступає "прохожий", бреше і крутиться як вуж на пательні.... але нормальний модер - "інсан" добряче його попалив на брехні, на днях . Так що таке... --- добавлено: 11 лип 2016 у 01:43 --- Якась сумнівна версія, як на мене. 1.Якщо це випадковий пуск НУРСА із відомого Мі-35, то де димні сліди від залпу, чи навіть одиночної ракети? 2. Пишуть, що відомий йшов вище, я на відео такого не побачив. 3.Деякі, ще стверджують, що це можливо свій НУРС розірвався... Не знаю від чого, але хвостовий редуктор розірвало, що аж рульовий гвинт "звільнився" із армії рф, заднім числом.
А откуда порядок, если тот же модер спасибкает пост с не менее матерным словом, только не в отношении Хуйла.