За всієї поваги, але чи хороший у Вас прораб, вирішуйте через кілька років ПІСЛЯ будівництва. Не раніше. До того часу він може бути просто або хорошою або поганою людиною... І не більше того. Що стосується, яка Ви зла, то мені смішно... Ви себе у дзеркало бачили ? Ну так щоб не на табуретку ставати, а просто підійти ? Ото ж. Зле воно. Тільки легке...
"Меня терзают смутные сомненья..." Кладка з керамоблоків має пустоти. Тобто, блок кладеться без заповнення вертикальних швів розчином. Будуть отвори між стрічкою та блоком. Завтра буду думати над цим. Якась в мене вийшла лажа з паробарьером.
Музя,пусть прораб думает, что ему делать. Может ленты перепутал. Типа, стыковочная (тонкая) с примыкающей (бОльшая толщина)....это все, что я про ленты знаю Сын проклеивал стыки при +5-----полет нормальный.
Не так. Вата між балками і вище. Все це підшито дошкою не суцільно. А знизу паробарьер. --- добавлено: 22 апр 2015 в 22:07 --- С этого мета подробней. У мну все ленты одинаковые. Может здесь проблема. Я не то купила? --- добавлено: 22 апр 2015 в 22:09 --- На моей стройке право думать и решать есть только у меня. Остальные должны исполнять.
Або Ви, колего, геть не баскетболіст. Або бачили якийсь інший музей. Воно мале. Хоча дуже революційне. І чудове.