Там палав утеплювач під навісним фасадом,а я кажу про покритий штукатуркою. Ви ж теплоенергетик і в складі різних комісій - підійміть це питання,це ж буде значна економія для заказчиків,платників податків і взагалі громад .Бо аргументованого пояснення чим ППС покритий штукатуркою загрожує я не бачу. А посилання - бо так в Правилах геть не аргумент.
Потрібно враховувати паропроникність матеріалу. ППС непаропроникний і неекологічний матеріал. Думаю, для шведів це важливо.
Стінку грунтони добре)))) --- добавлено: 22 апр 2015 в 18:48 --- Я не в складі ніяких комісій, і з усим підряд боротись не можу. До того ж те, в чому не розбираюсь, приймаю за правилами, тим більше що це загальна норма в Європі. Є висновки профільних будівельних інститутів....
Германия? ГЕРМАНИЯ? Охохо! как мне нравятся такие сравнения! а так - да,и шахты позакрывали и живут же люди ! надо нам позакрывать ,тоже так жить будем!
ну и шо,шо он не паропроникний? все одно система вентиляції буде нова ,ще й з рекуператорами,можна повний термос робити. а неекологічний - дуже смішно,а що там екологічного в школах та днз,і що такого неекологічного в ППС під штукатуркой. а економія для бюджетів громад була б значна.