Мрії збуваються - тепер я ДОМОгосподарка...

Тема у розділі 'Строительство дома - общие вопросы', створена користувачем Светка, 19 чер 2014.

1. Светка

Светка Бригадир

Повідомлення:
    268
    Симпатії:
    107
    Адреса:
    Хмельницкий
    17-20м
    є вулична криниця(чи то скважина - тоненька така... таку не викопають) за два будинки... але потім своє все рівно знадобиться

в маленькій кімнаті була грубка, але господар її розібрав, бо хотів камін зробити... а потім взагалі вирішив продати дачу...
    ще грубка і буржуйка є в підвалі
    P6120426.JPG
    але здається мені що щось з того не функціонує...
    питання з опаленням буде вирішуватись пізніше. наразі це дачний будиночок - не для постійного проживання
    зараз підбираємо проект майбутнього дому, виходячи з того що вже є і як то все змінити, щоб всім було добре))))

2. Т.М.

Т.М. Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.405
    Симпатії:
    1.207
    Адреса:
    Дніпро
    Не на всех дачах делают анализ воды. Спросите у председателя. Если вы там собираетесь жить ,вам надо знать что вы пить будете.

3. Светка

Светка Бригадир

Повідомлення:
    268
    Симпатії:
    107
    Адреса:
    Хмельницкий
    а варіант типу люди живуть роками і ще не вмер ніхто, підійде?
    --- добавлено: 19 июн 2014 в 16:39 ---
    перша проблема - наймолодше дитя асфальту категорично відмовляється ходити в туалет типу "відро в будці"
    варто обзавестися біотуалетом на період до фінального благоустрою, чи то будуть дарма викинуті гроші?

Останнє редагування модератором: 27 чер 2014
    buddybuild подобається це.
  4. Т.М.

Т.М. Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.405
    Симпатії:
    1.207
    Адреса:
    Дніпро
    Ні, не підійде. Просто сделайте анализ и спите спокойно что ваши дети будут здоровы.
    :-D Как я его понимаю!
    С какой скоростью вы бы не благоустраивали ваш домик, но вас много. И даже если жить только летом то все равно горшок нужен. Лично я склоняюсь к торфяным туалетам. Вам же содержимое все равно куда-то девать нужно. Если использовать торфяной то ваши какашки можно использовать как удобрение. А если биотуалет, то та присыпка которая используется- сплошная химия. Куда вы будете содержимое вашего туалета выбрасывать? В землю же закопать нельзя,вы же там жить будете. Есть еще вариант. Сделать уличный вариант, но в яму поставить двестилитровую бочку. И после пользования туалетом сыпать химией в "унитаз". Такого варианта хватит на очень долго. И выносить содержимое никуда не нужно. Все там само разлагается . У одних моих знакомых на даче такой бочке уже лет пятнадцать это точно. Они там зимой не живут,но их две семьи и большую часть года они на даче
    толкутся. И бочке там еще стоять и стоять! Мне кажется такой вариант будет для вас удобнее. Вы же будете строиться, значит люди,строители. Им же ведро не предложишь, да и с биотуалетом захекаетесь выносить.

5. Светка

Светка Бригадир

Повідомлення:
    268
    Симпатії:
    107
    Адреса:
    Хмельницкий
    взяли на замітку

а з запахом як? дитя в цьому плані балуване( де "ай-фуууу" не піде(

6. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    Питання часу...;-)

7. Светка

Светка Бригадир

Повідомлення:
    268
    Симпатії:
    107
    Адреса:
    Хмельницкий
    ой, сумніваюсь... є з ким порівнювати...

8. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    Однозначно, біосрач не купляти, зайві витрати. Краще тимчасово обладнати унітаз, з тимчасовою каналізацією і водою.(хоч за фіранкою в кутку)

Andrii_M подобається це.
  9. Светка

Светка Бригадир

Повідомлення:
    268
    Симпатії:
    107
    Адреса:
    Хмельницкий
    дякую, не буду))) зайвих витрат не потрібно зовсім

от теж хотілося на ці пару років, що не зможемо толком переплановуватися і будуватися, хоч нормальний санвузол мати...

10. Т.М.

Т.М. Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.405
    Симпатії:
    1.207
    Адреса:
    Дніпро
    В любом туалете чтобы не было запаха надо делать вентиляцию.

У вас в садоводстве проведена канализация? Я сомневаюсь. Иначе вопрос об унитазе даже не возникал. Посмотрите в инете, как делается нормальный септик. Посчитайте затраты и время, которые вам понадобятся для обустройства постоянного . Прикиньте какое количество содержимого за месяц там будет собираться. И вам его нужно будет выкачивать. Я думаю что временный унитаз с водой вам делать перехочется, а постоянный-это не быстрая перспектива. А без горшка-никак!

Останнє редагування модератором: 20 чер 2014

Поділитися цією сторінкою