Как выбрать бензопилу? Рекомендации

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем columbus, 4 кві 2008.

1. advert

advert Новачок

Повідомлення:
    27
    Симпатії:
    14
    Адреса:
    Киев
    по хускварне можно взять 435 модель, цена 3068 грн.
    Об'єм циліндра - 40,9 см?
    Потужність - 1,6 кВт
    Об'єм паливного бака - 0,37 л
    Об'єм бака для мастила - 0,25 л
    Продуктивність маслонасоса - 13-13 мл/хв
    Крок ланцюга - 0,325 дюйма
    Рекомендована довжина шини, min-max - 33-45 см
    Швидкість ланцюга в робочому режимі - 14,69 м/с
    Вага (без ріжучого обладнання) - 4,2 кг

1 людині також подобається це.
  2. кхк

кхк Новачок

Повідомлення:
    154
    Симпатії:
    56
    Адреса:
    Харьков
    мс 211 (2,3 лс)-3099

3. СМЕРШ

СМЕРШ Майстер

Повідомлення:
    112
    Симпатії:
    30
    Адреса:
    Киев
    Почему не рассматриваеш вариант Мотор Сич, их как бы пол темы хвалили. И прайс на их 250уй и мощи хватает...

4. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Доброго :Hi:
    Я чикав це питання...., діло в тому шо данний апарат є в наявності, і його можливості , та якість мені відомі, про нього я навряд щось нове почую, тому цей варіант був в першу чергу запропонований, та прокоментований. Апарат не мені, товариш цікавиться. Щиро вдячний за інформаціюbeer, зара йдуть дебати шо до чого...

5. СМЕРШ

СМЕРШ Майстер

Повідомлення:
    112
    Симпатії:
    30
    Адреса:
    Киев
    Я розумю, що ти чекав це питання. Ти просвіти , бо я також стою перед дилемою, що купити.
    Зараз змалюю свою картину; є 8 дерев з діаметром сімдесят см і щоб їх зрізати потрібно арендувати вишку. Дилема в наступному, що аренда вишки на день коштує 2000 хрв, тож не хочеться купити пилку яка їх не спиляє або зламається і неохота переплатити за неї лишні папіри бо скажем вона використається 2-3 рази. Тож якщо пилка не спиляє дерева також неохота ще раз арендувати вишку і потім купувати ще одну пилку...

Як вийти з даної ситуації з найменшими втратами поки, що не відомо.

Дуже цікавит реальний відгук про надійність,проблеми при експлуатації, якість авіконструкторської розробки...
    А то я прочитав весь форум про МС- про агітацію, ремонт, але до суті не дійшов. Зрозумів одне при професійній експлуатації за місяць вмерло 4 з 10 пилок але яка причина, однозначної відповіді не отримав. Одні кажуть що пиляли ламери, інші кажуть про заводський брак. Але брак же не може бути 40% при тому, що виробник позиціонує пилки як професійний інструмент. Також якщо працювали профксіонали вони не могли вкласти 40% прфесійного обладнання.
    Дивився на фото мотора з карта Д сімдесят то зрозумів, що його перегріли, або він працював на збідненій паливно-повітряній суміші

6. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    СМЕРШ, Доброго :Hi:
    - там вроді було про більшу кількість (не пригадую).. , якщо все-таки то з того повідомлення, що я думаю, то там через приблизно тиждень було написано типу " пилки заправлялися фірмовим маслом ба бензином А95 , пропорція 1:50 . В тих моторів по заклинювали підшипники під поршнем. Для мотор-січа таке топливо смерь :down:
    " . З Мотор-Січів які я мав в руках, та про які я знаю..., апарати працюють добре, поломок з поршневов не було, зажиг нормально, а от з карбом є деякі нюанси. Потужність ...вистачає , ви пишине 70см в діаметрі , це абсолютно не є проблема для данного апарата з рідною шиною (45см), а опрацьовував бук чуть більше 90, приходилося ломом відламувати не допил.
    По моему агітації не було , це шо я више написав також агітація ? , не думаю що це агітація , просто написано як є.
    - легко... якшо топливо готувати не правильне. (заправка штілів та мотор січів робирася в одної емкості.....)
    Апарат потужний , ціновий діапазон 1800-2000, за такі гроші такої потужності не знайдеш (якшо є то народ бистренько поправит), + запчастини (рано (апарт має рік гарантії) чи пізно все-одно потрібно) є в достатній кількості. Вага, повнісню заправленого, з шиною 8.900 , так як пише в паспорті (спеціально ходив важив). Погано то шо уже появилися апарати не зрозумілої зборки... Crazy (останній що я мав на обслуговуванні), як кужут за державу обідно, скручений саморізами (з базара за 15 копійок), "не дотянуті" гайки, болти на узлах, одним словом така от ситуація.
    Це мій апарт :
    http://www.youtube.com/watch?v=8ir4YAn1Scg&list=UUpjDmbK_pyPb-Yj7Ol6MjRQ&index=7&feature=plcp
    там в користувата э ще пару роликів можите глянути.

7. СМЕРШ

СМЕРШ Майстер

Повідомлення:
    112
    Симпатії:
    30
    Адреса:
    Киев
    Re: Как выбрать бензопилу?

ось про брак і реклямку
    ось про брак

Ще питання: МС - вона надійна, варта своїх коштів, її варто купувати?

Чому ти не хочеш купити товаришу МС, а дивишся на інші пили

Яку на ваш похляд купувати чотиристасімдесят п"яту чи то будуть зря потрачені кошти в порівнянні з двістісімдесятою

с якого тика заводиться 270_тка ?

8. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Re: Как выбрать бензопилу?

- я щось це повідомлення пропустив , товариш написав, але немає зовсінь ніякої конкретити, фото і т.д..., про яке він навантаження пише?... я нею не профкс. роблю але бувало шо по 2 машини (одна приблизно 12-14 сладометрів) пиляв. притензій нема абсолютно.

-... як це може бути ?, за який період заклинило і .т..... , питань дуже багато відповіді 0 .
    470 на пару кубіків слабіша за 270 . (це якшо ганятися за потужністю) . Ще один товариш пропав з форуму areonvip..., він судя з повідомлень проф. заніється пилянням, з його слів до потужності нема нарікать, тільки щодо заводки. На момент листування в мене був апарат на обслуговуванні ,я викладав інф., по відновленню працездатності апаратав, думав може він прокоментує, чи попробує повторити... а ні пропав, далі судьба не відома.
    - що це означає ?... в мене апарату 4 роки , перший рік пиляв інтенсивно, далі по спаду .., по причині що практично в кожному дворі є пилка. Зара обслуговую дома 2 сімї (це 4 машини) , + 2 родичі (тоже кожен по 2 машини).;
    - звичайно, тільки потрібно купляти в оф. дилела, з гарантією , і т.д. ;

- мотор-січ, є претендент, про нього товаришу я розказав , та показав , а на інші мусай дивитися при виборі чого небуть.
    - тут не можу нічого сказати, ... з різних слухів , переговорів ... 270-370 - робилися по подобію штіля, перші моделі комплектувалися карб. за зажиг. імпортовим. 470_тку бачив чільки на пару фоток, по потужності слібіше , і в паспорті описано . шина коротші ставиться, поміняли кришку (лекший доступ до свічі) + змахує на гузварну. Що в середині не знаю, відео як вона працює не бачив... тому тут нічого не скажу.
    Я своїм апаратом задоволений, кромі того шо запуск з 5 по 9тик, нарікання нема.

Добавлено через 52 секунды
    я написав, від 5 до 9

Добавлено через 47 секунд
    зара чикаю другий карб, як получиться приспособити напишу.

9. СМЕРШ

СМЕРШ Майстер

Повідомлення:
    112
    Симпатії:
    30
    Адреса:
    Киев
    Шановний ОРЕХ.
    Тобто ви як власник кажете:варта своїх коштів, неприхотлива, потужна.
    Але має такі недоліки-трохи тяжча за імениті бренди десь на 1кіл, тяжче запускаєтся, потрібно змінити шину і цеп бо їхні слабі? я вас правильно зрозумів

10. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    - так абсолютно ,
    - по брендам.... вану в брендових обично шишут "суху", тобто не заправлена, без шини та цепа;
    - шину ні, цепи так, залишити на мелкі роботи коло хати. я купляю такого типу (постійно путаю чізер , чи чіпер) з боковим кутом кутом 90град. :
    [​IMG].
    штільовський дуже сподобався (попадалася грязна деривина), орігон, віндсорфт, трохи не то (бистріше сідают).

Добавлено через 4 минуты 59 секунд
    - по цьому , проблема дуже проста...., тяга яка закриває воздушну заслонку попускається , і не протно закриває., якшо в ручну закриваєм заслонку , 2-3 тика на схватку , слідуючий запуск. Я собі вимгнув з вело-шпиці то получилося на 9_тому. з рідною , першмй період ,як по книжці .., далі 5 ... далі 10 - далі ... кородче дойшов до 20 , замінив на нову .., то повторилося і зробив сам (мене "пока" так влаштовує)

Поділитися цією сторінкою