Как выбрать бензопилу? Рекомендации

Тема в разделе "Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент", создана пользователем columbus, 4 апр 2008.

1. tehnomaster

tehnomaster Підмайстер

Симпатии:
    12
    Re: Відповідь: Как выбрать бензопилу? Рекомендации

Действительно, по мощности эти два инструмента сравнивать немного некорректно. Штилек 180 все таки больше для бытового использования.

2. Sanjok.if

Sanjok.if Новачок

Симпатии:
    7
    Відповідь: Как выбрать бензопилу? Рекомендации

Всім добрим людям привіт з Івано - Франківська, цікавить таке питання, я вже писав пости схожі, правда в іншій темі.
    промоніторив бензопили марки Штіль, які були б для мене оптимальні, зупинився на моделі 180 Comfort, також зацікавили такі:181 та її мидифікація Comfort; 211 та також їїї модифікація Comfort, але питання, чи варто переплачувати за нові технології, тобто чи настільки вони хороші як про них розписують, лишніх грошей немаю, тому прошу відповісти об*єктивно:K, заздалегіть дякую:vo:

3. robotun

robotun Майстер

Симпатии:
    63

не варто. ті ж самі техології є на бензопилках Partner 738 і Partner 842

4. advert

advert Новачок

Симпатии:
    14

Все отличия Comforta от неComforta - это без инструментальный механизм замены и регулировки натяжения цепи, механизм легкого запуска. Но разница в цене, к примеру MS180 и MS180C составляет примерно 650 грн. Решать Вам.

5. BVM

BVM Майстер

Симпатии:
    36

Я також хотів MS180C, але глянув, що за 650 грн дуже мало комфорту ) і придбав MS180

6. Sanjok.if

Sanjok.if Новачок

Симпатии:
    7

Буду брати на наступний тиждень "181", вже вирішив) Сьогодні взяв в епіцентрі мотокосу клєвер, трохи обкатав, завтра буду пробувати "газон" свій рубати)

7. BVM

BVM Майстер

Симпатии:
    36

І як вона в роботі (мотокоса)?
    І яказар її ціна?

8. Sanjok.if

Sanjok.if Новачок

Симпатии:
    7

та нормально працює, правда потрібно заводити її по інструкції (на холодну), бо давиться і глохне, я даю їй перерву, працюю 20 хв. даю відпочити 10 - 20 хв, бензиново - масляну суміш 1:25, ціна її зараз 999 грн. взяв 42 кубову, нормально працює як на 1000 грн, правда подивлюсь чи довго, але вроді мала б працювати, гарантію два роки дали)

9. Юрко

Юрко Інженер

Симпатии:
    404

Хто-небуть контактував з бензотехнікою Хітачі? (мотокоси бензопили) , що вона собою уявляє. Пишуть про супер-пупер економні двигуни і круті карбюратори. Хоча можливо і япошки чогось варті. Відбійники в них норма.

10. orex_

orex_ Заслужений майстер

Симпатии:
    725
    - скутери 2 Т (хонда) япошки, то дійсно крепкі апарати, з мотокоси - бензопили на жаль справи не мав.

Поделиться этой страницей