Как выбрать бензопилу? Рекомендации

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем columbus, 4 кві 2008.

1. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Re: Как выбрать бензопилу?

- зара вже пізно і дощ валит у нас , завтра сфоткаю. А так то двома болтами по краям.

2. ur5imw

ur5imw Прораб

Повідомлення:
    1.160
    Симпатії:
    201

тут очень много зависит и от ваших "требований" к пилке можно даже купить и дешевые китайские ноунеймы...

3. Jeker

Jeker Підмайстер

Повідомлення:
    69
    Симпатії:
    6

Так китайський інструмент на порядок дешевше, але ж він і "сиплеться" в експлуатації в два - три рази швидше при тому ж обємі виконаної роботи, якшо порівняти з побутовими моделями Штиля, Хускварни, Олеомака, і тд. . У мене так званий "Ноунейм" спалив близько 3 л. оливи. в пропорції 1:35. Якщо взяти кількість його несправностей, та кошти які були потрачені на придбання тих же китайських неякісних запчастин, для відновлення його роботи- то виходить сума близька до вартості нормального фірменного інструменту.......

4. ur5imw

ur5imw Прораб

Повідомлення:
    1.160
    Симпатії:
    201

тут уже как повезет. 3 литра масла это примерно 100 литров бензина я не думаю что каждая из выше указанных пилок отработает столько же без поломок... я не восхваляю ноунеймы, но в большинстве случаев хватит и его. Из того что мне доводилось эксплуатировать я могу сказать что при правильной эксплуатации и "нормальности" рук пилка достаточно долго послужит .необходимо за ней следить , вовремя ремонтировать но и давать соизмеримую с ценой эксплуатационную нагрузку на пилу, но это ни коем случае не снимает вопроса о самом качестве деталей пилы.....

5. Jeker

Jeker Підмайстер

Повідомлення:
    69
    Симпатії:
    6

У китайських бензопил при оптовій закупівлі є різна ціна. Одні "більш якісні" продаються за 120 у.е. штука, інші десь до 70 у.е. Китай буває різний....А з виду і по кубатурі на 100 відсотків ідентичні.

6. ur5imw

ur5imw Прораб

Повідомлення:
    1.160
    Симпатії:
    201

да, на опте они стоят 400-500 грн... те , которые стоят около 1000 гривен в розницу у моего криворукого соседа работает больше года!!... верней находиться больше года т.к он работает ей периодически....я себе взял из неликвидов на 150 грн новую , неработающую бензопилу,.... через 2 часа она уже работала

7. Jeker

Jeker Підмайстер

Повідомлення:
    69
    Симпатії:
    6

Якщо взяти мій випадок експлуатації китайської пили, то брав я її в кінці 2008 року. Свідомо знав, що ще підробка, так як перед покупкою полистав форуми... Брав в магазині інструменту. Продавці- консультанти переконливо завіряли, що даний "ноунейм" не що інше, як бюджетна продукція нової фірми "Гудлак" rofl :-D
    Ціна на той момент становила 1350 грн. Гарантія 6 міс.
    після покупки відразу викинув стандартні 3\8 ланцюг і 50см. шину.
    взяв 38 см шину Winsor за 230 грн. та 4 ланцюга Штиль 325 шаг 64 зв. по 98.
    Потім в експлуатації замінював пусковий шнур, дві свічки запалювання по 30 грн. Ремонт модуля запалення обійшовся в сервіс-центрі даного магазину за 70грн. + регулювання макс. обертів пили. Порвалась мембрана в карбюраторі- купив ремкомплект для карб. Walbro за 140 грн. І це не враховуючи незначних несправностей, які були усунені власними силами без затрат.
    от і набігло десь під 2300. За цю ціну можна взяти побутовий "Бренд". :nozhovka:

1 людині також подобається це.
  8. DimaZ

DimaZ Заслужений майстер

Повідомлення:
    7.743
    Симпатії:
    975
    Адреса:
    Kyiv
    2 користувачам це сподобалось.
  9. ur5imw

ur5imw Прораб

Повідомлення:
    1.160
    Симпатії:
    201

Jeker, ..... что самое интересное у меня тоже GoodLuck, но на сайте он уже представлен как tiger3500( одноручечный вариант) проработал один сезон купил я его 550грн вначале эксплуатации на 2 день заменил блок зажигания за 150 грн и само собой шкив стартера:)... потом рассыпался подшипник под поршнем и заклинило поршень .В дальнейшем, в результате демонтажа сцепления, повредил поршень с кольцом.Попытки найти его не увенчались успехом,но мне просто повезло в Харькове мне предложили за 150 грн забрать точной такой Гудлак с вышедшем из строя зажиганием и сломаным шкивом кикстартера.....Сейчас я эту пилку использую только по назначению(работа на дереве) и доволен, ...покупать в таком исполнении штиля за 3200 я наверное не буду...:)

10. BVM

BVM Майстер

Повідомлення:
    260
    Симпатії:
    36

Придбав я все ж таки Штіля 180 - МОНСТР. Апарат класний, спалив три бачка. Щоб я скільки перерізав батьковою "Дружбою", або тестевим "Уралом", сьогодні не розігнувся б.

Поділитися цією сторінкою