Как выбрать бензопилу? Рекомендации

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем columbus, 4 кві 2008.

1. Jeker

Jeker Підмайстер

Повідомлення:
    69
    Симпатії:
    6
    Re: Как выбрать бензопилу?

ще маю таке питання до знавців техніки Мотор - Січ. На 470 моделі походу форсирован, так як видає при 70 куб. 6 л.с........ А картер пили має покращене лиття, чи як на 270 моделі наче з суцільного шматка алюмінію вирубаний топором Crazy :grabli:

2. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів

це навряд, там по другому зроблений мотор, і запчастини по крайній мірі колінвал шутун та ЦПГ, не сумісні з 270 \370 (розмовляв з представником тех.відділу сервісного обслуговування бенз.пил). Я хотів проскочити легеньким шляхом замінити ЦГП і мати бомбовий апарат, але сказали не получиться, + непідходить карб, та глушак.

1 людині також подобається це.
  3. Jeker

Jeker Підмайстер

Повідомлення:
    69
    Симпатії:
    6

Зрозуміло. Потужність двигуна виросла, значить збільшились навантаження...... Звідси новий колінвал і ЦПГ... Я теж думав проскочити легеньким шляхом:-D про заміну ЦПГ на 270 rofl так само подумав. Поставлю з 470 відразу 6 л.с. - не все так просто виходить...

4. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів

Jeker, якщо намічається немалий обєм робіт, відновлюйте свою обкатку і вперед.:nozhovka:

5. Jeker

Jeker Підмайстер

Повідомлення:
    69
    Симпатії:
    6

Так намічається.... В плані звалити з корня дві берези десь по 60-70 см. діаметрі ствола. + порізати їх на дрова. З китайським своїм бензопилОМ Goodluck GL5200M навіть підходити до них нічого :-D. Розплавиться від перегріву і заклинить, бо там алюм. циліндр без покриття. Тільки Мотор Січ справиться з такою роботою. Або придеться звати сусіда з 270 Штилем, а потім проставлятися beer beer beer

6. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів

Jeker, якшо тільки це то ліпше сусіда, а як є щеваріанти то соїть мати свій апарат. Звичайно 70см для січа не проблема , але є апаратики для який це також не проблема ,тільки вони в другій ціновій категорії.

7. ur5imw

ur5imw Прораб

Повідомлення:
    1.160
    Симпатії:
    201

Jeker, почитал я ваши сообщения по поводу пилы Мотор Сич.... я на 90 % уверен в том ,что поломки пил вызваны именно "криворукостью" пользователей... в начальном этапе эксплуатации необходимо смесь с соотношением 1\30 , а период обкатки составляет примерно 15 заправок..... я думаю что как раз в этот период эксплуатации как раз и вышло из строя большинство пил... Будете разбирать пилы фото приложите...

8. Jeker

Jeker Підмайстер

Повідомлення:
    69
    Симпатії:
    6

Обовязково викладу.

9. BVM

BVM Майстер

Повідомлення:
    260