Отопительный щиток на четыре комнаты

Тема у розділі 'Печи и камины', створена користувачем blossem, 20 бер 2014.

1. мирослав старий

мирослав старий Майстер

Повідомлення:
    111
    Симпатії:
    43
    Адреса:
    м.Івано-Франківськ
    В Вашій особі ,Володимир Васильович,вмер великий дипломат. Ну десь на рівні,як мінімум,міністр закордонних справ.Не відповівши ні на одно з моїх запитань,коректно гне свою лінію.Тепер по суті.
    Я дуже уважно читаю Ваші повідомлення.Але розвернувши піч на 45 град втрачаю багато простору.Тому рішив зліва від печі залишити конвекційний відступ(12-15см) а задню частину притиснути до стіни через теплоізолятор.
    І все таки,будь ласка,дайте оцінку вибраній печі та щитку.
    Поки писав відповідь прийшло друге Ваше повідомлення.
    Відношення до Соліна у мене солідарне з Вами.Я також плагіатор взявши його піч лише з тою відмінністю, що не кажу,що це моя піч.Тому і не робив ніяких змін від оригіналу видаючи її за свою,а спитав Вашої думки про неї.Якщо на то пішло ,то це і не його піч а скоріш за все Кузнєцовська, але в скечапі тільки його версія яка концептуально мені підходить.А деталі надіюсь розібрати з Вашою допомогою.

Останнє редагування: 12 лют 2017
  2. Вогнистый Владимир

Вогнистый Владимир Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.054
    Симпатії:
    1.170
    Адреса:
    Украина, Мариуполь
    @мирослав старий, Прочитал Ваш -пост. Скажу простую вещь. Каждая печь - индивидуальна. Простой пример - печь Т.С. / Сергея / -автора темы. Повторюсь ище раз. Я вижу Вашу печь - под углом 45 гр. Можно и ХК - добавить. Нет - проблем. А главное / я всегда ставлю это в основу - отопить 4 комнаты/ - иначе и нет разговора. Я чайник в компе не делаю печей в Скече. Пробуйте - буду подсказывать. Я борец за щитки / Грубки/ и буду -грысть всех и ВСЯ.
    --- добавлено: 12 лют 2017 у 12:10 ---
    Я не ворую чужие системы , у нас есть свой - и они ЛУЧЬШИЕ . Дмиртий Дар - не даст - соврать.
    --- добавлено: 12 лют 2017 у 12:12 ---
    @мирослав старий, Слово - Колпак , у меня вызывает -отвращение и не понимание.
    --- добавлено: 12 лют 2017 у 12:17 ---
    @мирослав старий, Нарисуйте - печь под углом 45 гр.

Останнє редагування модератором: 20 лют 2017
  3. мирослав старий

мирослав старий Майстер

Повідомлення:
    111
    Симпатії:
    43
    Адреса:
    м.Івано-Франківськ
    Розумію Ваші почуття,прочитавши останню перепалку на "Печных дел".Але таке враження,що і я попав під гарячу руку,назвавши ім"я Соліна.Я не пічник і ніколи ним не буду.Я не розбираюсь яка піч краща а яка гірша.Мені просто потрібно піч на дві а не на 4 кімнати.
    Навіщо Вам псувати нерви на ворожих форумах,коли вони Вас не хочуть чути,а ВИ мимоволі перносите свої емоції на наш миролюбивий форум.
    А тепер спочатку.Мені порібна опалювальна піч груба на дві кімнати 16 і 20м2.
    Прошу підключитись до обговорення Дмитро Дар та Валерон.Дякую.
    В випадку,коли не буде відповідей,більше турбувати не буду.

4. Вогнистый Владимир

Повідомлення:
    2.054
    Симпатії:
    1.170
    Адреса:
    Украина, Мариуполь
    имя Солина -назвали Вы.
    Мы разбираем - Ваш вариант.
    я просто пытаюсь обьяснить - печи разные. И поверте мне - Там , строят наши печи . Но -пыттаються выдать - за свой.
    Да очень хочеться услышать мнение - своих.
    --- добавлено: 12 лют 2017 у 13:09 ---
    @мирослав старий, Но - Вы опять не выполнили мою прозьбу.

5. мирослав старий

мирослав старий Майстер

Повідомлення:
    111
    Симпатії:
    43
    Адреса:
    м.Івано-Франківськ
    Володимир Васильович!Мені розвернути піч в скечапі потрібно часу в 3 рази більше ніж би це робив blossem(Сергій).Тепер я уже не знаю яку піч розвертати.Ту яка в анафемі чи якусь іншу.

6. Вогнистый Владимир

Повідомлення:
    2.054
    Симпатії:
    1.170
    Адреса:
    Украина, Мариуполь
    @мирослав старий, Не обижайтесь. Но - если работаем , то работаем. Доведите - я ж просил.
    --- добавлено: 12 лют 2017 у 13:26 ---

Вкладення:

• 3dd 3.png
      3dd 3.png
      Розмір файлу:
      304,7 КБ
      Переглядів:
      4
    • 3dd 1.png
      3dd 1.png
      Розмір файлу:
      362 КБ
      Переглядів:
      4
  7. мирослав старий

мирослав старий Майстер

Повідомлення:
    111
    Симпатії:
    43
    Адреса:
    м.Івано-Франківськ
    Ну виключно тому ,що Ви просили

Вкладення:

8. Вогнистый Владимир

Повідомлення:
    2.054
    Симпатії:
    1.170
    Адреса:
    Украина, Мариуполь
    Да именно -так. И проресуйте -верхние проходы. Не обимжайтесь. Есть усталость - от общения . Но -я пытаюсь -донести и обьяснить. Нет пророка в своем - Отечестве.

9. мирослав старий

мирослав старий Майстер

Повідомлення:
    111
    Симпатії:
    43
    Адреса:
    м.Івано-Франківськ
    Гніватись можна ,коли за інформацію гроші заплатив,а вона не правдива.А за безплатні знання можна тільки дякувати,які тут образи.
    Не зовсім розумію що таке верхні проходи.На тій печі яка в скечапі я не знаю як правильно зробити верх.Дайте хоч ескіз від руки.
    Сьогодні неділя і напевно пічники по 100гр приймають,тому що ніхто не відзивається.Blossem -помагай друже.

10. Вогнистый Владимир

Повідомлення:
    2.054
    Симпатії:
    1.170
    Адреса:
    Украина, Мариуполь
    Я как раз и пытаюсь -обьяснить . А люди нахватались - колпаки ,СДГ ,СШ и так далее. Честно - устал.
    Верхний проход - ну не умею я делать в скече.
    Сергей - мабуть тоже устал. Мне завтра на - завод.

Останнє редагування: 12 лют 2017

Поділитися цією сторінкою