Вияснимо технічне питання калорийності природнього газу

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем Voyutichi, 24 лют 2014.

1. Sufiy

Sufiy Майстер

Повідомлення:
    93
    Симпатії:
    55
    Дуже дотепно та вичерпано. Головне побільше "розумних" слів)) Щоб потім сказати" Та ну його")) До побачення!)
    --- добавлено: 27 січ 2017 у 13:40 ---
    То було б добре якщо ті показники були б такими)) А ви хотіли щоб вони були більші?)

Останнє редагування модератором: 4 лют 2017
  2. sanykrimea

sanykrimea Firewall Команда форуму

Повідомлення:
    25.886
    Симпатії:
    82.186
    Ок. Ви пропонуєте лишити одиниці вимірювання у рахунках такими, як є (лише в кубометрах) і цим залишити можливість красти людські гроші Фірташу та його поплічникам?

3. Sufiy

Sufiy Майстер

Повідомлення:
    93
    Симпатії:
    55
    А якщо буде в куб міліметрах, ми будемо платити менше? А бо напишуть, ви спалили 6000 ккал тому повинні заплатити 6000 грн., але якщо ви не згодні заплатіть 3000грн.)) А ви мені знову скажете то ідіть в суд там все за вас вирішать.

WalterCV подобається це.
  4. sanykrimea

Повідомлення:
    25.886
    Симпатії:
    82.186
    А. Понял. Вернуть всё взад и дайош низкие тарифы как в УССР
    Неинтересно

5. Sufiy

Sufiy Майстер

Повідомлення:
    93
    Симпатії:
    55
    • Флуд, флейм
    Я не буду тут займатися сарказмом стосовно влади. Я все розумію. Ті труднощі що є в Україні. І що можливо вони тимчасові. І я вірю що вони тимчасові. Але я не бачу потуг влади. Я не бачу реальних змін. І всі ті українці які живуть в Україні, теж їх не бачать. Із 1000 заведених кримінальних проваджень стосовно держчиновників, сидять тільки 3 чоловіка. Один слідчий, та два сільских голови)) Ви будете мені казати "Давай докази!" А я вам скажу (хай це звучить не цинічно) добробут громадян брязкає в кишені, але не шелестить. І 80 відсотків бідних, це не є ахово.

6. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.761
    Симпатії:
    4.039
    Адреса:
    CV UA
    За рахунок чого "вищу теплоту згоряння" ?
    Який пристрій в будинку споживача буде рахувати "обсяг споживання в енергетичних одиницях" ?

Бригадир, Vladimir1966 та Sufiy подобається це.
  7. Энки

Энки Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Що, з вищенаведеного, є прояснюючим, технічним, питальним, калорійним, природнім, газовим?

WalterCV та sanykrimea подобається це.
  8. Sufiy

Sufiy Майстер

Повідомлення:
    93
    Симпатії:
    55
    А питання патріотизму та громадянської свідомості, це є газовим, калорійним, прояснюючим? Чи це бажання заткнути пельку білій вороні яка каркає.

WalterCV подобається це.
  9. sanykrimea

Повідомлення:
    25.886
    Симпатії:
    82.186
    Потокові хроматографи встановлюються на магістральних лініях. Також на місцевих лініях визначаються точки і щодобовий графік відбору проб газу для аналізу у лабораторії. Дані аналізів та обсяг споживання у будинку слугують базою розрахунку для конкретного споживача

WalterCV подобається це.
  10. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.761
    Симпатії:
    4.039
    Адреса:
    CV UA
    "Лабораторія" чия? Газовиків? Чи чиясь "незалежна" ?

Sufiy подобається це.

Поділитися цією сторінкою