Своїми руками Креслення саморобного ТТ котла 20 kW

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем peps08, 21 лют 2014.

1. Papp Janos

Papp Janos Прораб

Повідомлення:
    815
    Симпатії:
    399
    Адреса:
    Украина
    @express150, Добрый день. На горизонтальные участки теплообменника имел виду толщину водяного слоя между пластинами №16 и №10: №9-№8: №7-№6. Вот эти размеры сделали по чертежу или есть изменение?

Останнє редагування модератором: 30 чер 2015
  2. express150

express150 Прораб

Повідомлення:
    404
    Симпатії:
    313
    по чертежу с небольшими изменениями:)всё делается по месту. тут главное последовательность сварки. Я начинаю приваривать листы в такой последовательности: 1, 13, два 14, 6, 2, 11, 12, 10. Затем надеваю лицевую часть и прихватываю. Т.е. я обвариваю все внутренние швы и только потом вставляю трубу ВВ. Привариваю компенсаторы по месту и только тогда обвариваю трубу ВВ.

balder подобається це.
  3. Papp Janos

Papp Janos Прораб

Повідомлення:
    815
    Симпатії:
    399
    Адреса:
    Украина
    А если Г образные частьи полностью приварить к друг другу а потом надеть боковые листы и сбоку обварить? Чтобы менше варить внутрии по месту?

4. express150

express150 Прораб

Повідомлення:
    404
    Симпатії:
    313
    я написал как делаю. пробуйте. где гарантия, что г-образные части будут прилегать после сварочного шва к боковинам

5. taker-vpp

taker-vpp Бригадир

Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    107
    Саме так.

6. taker-vpp

taker-vpp Бригадир

Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    107
    Порекомендуйте будь ласка, який купить регулятор тяги і термометр для котла, які там нюанси, чи там все просто ?
    Можна сюда вварить подачу ?
    подача.jpg

Якого діаметру краще вварювати?
    Можна "пластик" одразу до котла приєднувати, чи потрібно спочатку металевою підключать, скажімо по 1 м а далі вже пластик ? :)

Влад 1503 подобається це.
  7. nok

nok Стажер

Повідомлення:
    18
    Симпатії:
    14
    Регулятор тяги найдешевший-regulus-чех,можливо icma-італія,трохи дорожще.Термометр watts-німеччина.Найкраще підключення подачі і зворотньої труби робити по діагоналі котла,подачу краще у вехній точці котла і металом , далі пластик.Діаметр,1,5-2 дюйма,якщо без помпи.

8. Влад 1503

Влад 1503 Майстер

Повідомлення:
    109
    Симпатії:
    69
    @taker-vpp, непогана робота, самі варили?

9. gucul

gucul Прораб

Повідомлення:
    348
    Симпатії:
    451
    Адреса:
    UA Івано_Франківська обл. Гори-Карпати
    Юра, а якщо лічильника нема,можна порахувати потужність так, допустим, 135л води нагрів з 20 до 90 градусів за стільки то часу?
    Я нарешті свою "форель";)на пробний пуск витянув.

10. Валерон К

Валерон К Прораб

Повідомлення:
    488
    Симпатії:
    378
    Адреса:
    Черкащина
    Відео пуску не помішало б.:-[ Цікаво все ж таки :)

Поділитися цією сторінкою