Правила Конкурс "Зроби сам 2014"

Тема в разделе "Своими руками - отчеты", создана пользователем Andrii_M, 14 фев 2014.

1. alexduc

alexduc -

Симпатии:
    2.255
    Есть 2 месяца - вполне можно успеть!
    Неее, у меня другой работы выше головы. Да и шучу я (хотя фрезер действительно отличный), я в конкурсах не участвую. Будет что то интересное я и так выложу...

2. Andrii_M

Andrii_M Адміністратор Команда форума

Симпатии:
    5.906
    alexduc, ну вы даете - мы ведь для вас эти конкурсы проводим! Жду вашу тему в конкурсе! bravo:rubanok::nozhovka:

alexduc нравится это.
  3. 73p1ka4

73p1ka4 Стажер

Симпатии:
    11
  4. 73p1ka4

73p1ka4 Стажер

Симпатии:
    11
    я можу прийняти участь в конкурсі?????? зі своєю темоюhttps://krainamaystriv.com/threads/18644/

5. Andrii_M

Симпатии:
    5.906
    73p1ka4, звичайно можете. Напишу зараз вам в приватні повідомлення, які ще правки треба внести (все детально описано в правилах конкурсу).

6. alexduc

alexduc -

Симпатии:
    2.255
    Чесно кажучи , я не розумію, переважну кількість робіт. Не розумію, у тому плані:
    1. Зовсім не розказано, як було зроблено. Тикнуто пару фото, пару слів сказано. Як на мене це не є конкурсною роботою, вона нічого не відібражає. Ось, я зробив-добре молодець-сідай п'ять.
    2. Переважна більшість вже є в інтернеті, вже опрацьована, тай обсмоктана зі всіх сторін по десять разів.
    Сенс роботи в тому, щоб інша людина змогла відтворити те саме. А не передивилась декілька фото, та поточила ляси про життя.
    Тому і не приймаю участі в конкурсах. Бо я їх не розумію...
    з.і. Перепрошу може трошки жорстко. ц п м д

Andrii_M нравится это.
  7. 73p1ka4

73p1ka4 Стажер

Симпатии:
    11
    alexduc, я також згоден з Вами ,як можливо зрівняти одну саморобку з іншою коли вони різні ,тай оцінити її важливість Я вважаю потрібно задати тему для конкурсу наприклад : що може мій інвертор чи бензопила і по викладених можливостях учасників оцінити одну інформацію відносно іншої та знайти переможця .Неможливо зрівнювати Футбол з фігурним катанням

8. Лекс81

Лекс81 Стажер

Симпатии:
    16
    привет. как проверить достоверность информации? тут у людей 40 квт котел отапливает 150 квадратов охапкой дровhello

Володимир П нравится это.
  9. Vladlen

Vladlen Шабашник

Симпатии:
    695
  10. Andrii_M

Симпатии:
    5.906
    Саме так. І в цьому році ми поставилися жосткіше. Якщо відсутній опис роботи, фото-відео матеріали, фото з ніком, то тема не приймає участі в конкурсі допоки автор її не доповнить. Тема стає конкурсною, коли на її початку з’являється помітка конкурс!
    Наприклад,
    Знімок екрана на 2014-02-27 09:18:02.png

Поделиться этой страницей