Своїми руками Саморобний твердопаливний котел нижнього горіння на природній тязі

Тема в разделе "Твердотопливные котлы", создана пользователем peps08, 26 ноя 2013.

1. peps08

peps08 Заслужений майстер

Симпатии:
    2.662
    ptvm2014, десь на початку цієї теми уже писав що я просто в інеті побачив рекламу чешських котлів ROJEK.
    Там була таблиця з параметрами, я вибрав розміри 40 квт котла. І на іх основі придумав свій. Трохи начитався теоретиків на форум хаус. І все, нічого особливого. В заумні розрахунки я не заглиблювався. Мене нудить від словесних баталій на форум хаус де кожен хизується своїми теоретичними знаннями. Я простий дядько, побачив, сподобалось, зробив.:Hi:

2. ptvm2014

ptvm2014 Підмайстер

Симпатии:
    13
    Дивно тільки що КПД вказане дуже низьке 75-78%, в інших піролізниках - до 90%.
    Чи можна з цього судити про ефективність конструкції?

3. ptvm2014

ptvm2014 Підмайстер

Симпатии:
    13
    Все, сажу грушу ;-)

Володимир П нравится это.
  4. peps08

peps08 Заслужений майстер

Симпатии:
    2.662
    ptvm2014, написати КПД можна хоч і 200% папір все витримає заради самореклами;). А в суворій реальності життя все по іншому:Hi:.

Механ, resident45 и Дмитрий ДАР нравится это.
  5. васильков

васильков Майстер

Симпатии:
    30
    Підтримую,зпроектувати мало хто здатний,а хизуватися знаннями сумнінними,майже кожен....

6. ptvm2014

ptvm2014 Підмайстер

Симпатии:
    13
    Залишилися у кого креслення 40кВт котла Анатолія Івановича, а то автор нажаль їх втратив? Якщо да, то прохання поділитися ними (планую на основі них запроектувати котел 15квт, а то мені 20 чомусь конструктивно не сподобався). Моя пошта [email protected] Дякую.

bogdansv нравится это.
  7. ptvm2014

ptvm2014 Підмайстер

Симпатии:
    13
    Дуже дякую Олександру Георгієву за надані ним креслення Анатолія Івановича. :friends:

8. ukrtop

ukrtop Підмайстер

Симпатии:
    22
    ptvm2014 Поделитесь плиз то-же чертежами на сороковку. Моя почта [email protected]
    За раннее благодарен!

Михайло_Петрович нравится это.
  9. bogdansv

bogdansv Заслужений майстер

Симпатии:
    1.986
    Если переделаете на 15 , если можно дайте мне чертежи.

ptvm2014 нравится это.
  10. ААлександер

ААлександер Стажер

Симпатии:
    11
    Всем привет . да , у меня есть архивы с чертежами котлов Уважаемого Анатолия Ивановича, если кому надо - помогу, если только будет инет , Просто я проживаю в Луганской области , где идет война, и связи частенько нет, В отношении моей работы с изготовлением котла - пока большой стоп - нет металла , снабжения нет , грозят отключением електричества, буду зимовать на старой системе отопления- котел со швеллеров П-образный в печке и 2" труба - ленинградка по дому, хоть и плоховато греет, зато без зависимости от ЛЕП, тока уголь кидай :-(

satok, Володимир П и Voyutichi нравится это.

Поделиться этой страницей