Своїми руками Саморобний твердопаливний котел нижнього горіння на природній тязі

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем peps08, 26 лис 2013.

1. тарас0504

тарас0504 Стажер

Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    5
    був в мене на свята гол інженер тепломереж казав що в різку в котел бойлера потрібно робити на противоток воді тобто вхід холодної води гвс тоді подача котлової води має бути в низ бойлера а обратка получається з верху бойлера в низ котла тобто де вихід гарячої гвс Безымянный.png
    --- добавлено: 3 тра 2016 у 22:17 ---
    пока не врізався правильно чи ні

Останнє редагування модератором: 11 тра 2016
    горіла хата гори й сарай подобається це.
  2. Олександер_1

Олександер_1 Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.208
    Симпатії:
    3.210
    Адреса:
    Між поділлям і поліссям
    І це має працювати без насоса?

3. параска

параска Прораб

Повідомлення:
    721
    Симпатії:
    342
    Адреса:
    Івано Франківська обл. Косівський р-н
    Ой брат видно що він був у тебе у свята

Останнє редагування модератором: 12 тра 2016
  4. тарас0504

тарас0504 Стажер

Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    5
    мало би працювати.

5. параска

параска Прораб

Повідомлення:
    721
    Симпатії:
    342
    Адреса:
    Івано Франківська обл. Косівський р-н
    А ти на руках будеш ходити?

6. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    І кіко ви вгатили? :)

Тепер намалюйте собі стрілочки і вийде "паралелоток", а якщо зробите по людськи то буде "протиток".

s_fly подобається це.
  7. горіла хата гори й сарай

горіла хата гори й сарай Майстер

Повідомлення:
    158
    Симпатії:
    72
    Що цікаво в цій схемі, що всі щось протиставляють, а таке питання , хтось таке бачив чи ні? Модель схеми та розрахунки це одне, а на практиці всупереч всим законам може й працювати.
    Мені цікаво було б знати, чи запрацює ця схема чи ні, отже після вихідних днів зроблю міні модель та попробую.
    Мені один дід колись говорив , якщо паралелять два котла , то обкатку міняють з подачею, я тоді подумав що в діда вже висихає трішки, а тепер згадав його слова.
    Тепер треба тільки пробувати, на своїй шкурі, а тоді якби послухав його то вже знав би цю систему.
    Отже скоро випробую!
    --- добавлено: 4 тра 2016 у 23:05 ---

подивіться відео, я цього чоловіка знаю, в декількох роботах він мені дуже допоміг, одним словом Майстер.
    в самого вже достатньо робіт, та зроблених різних проектів, але не можу я знімати себе на відео, та як інші мене навіть фоткають не люблю. Отже можу т посовітувати тільки провірено схеми.
    Валера тут розказав все доречно.

Останнє редагування модератором: 12 тра 2016
    лебедь подобається це.
  8. Igor_km

Igor_km Майстер

Повідомлення:
    35
    Симпатії:
    29
    Повчальне відео для делетантів,але якщо клапан Herz Calis поставити на подачі по стрілках просто він працювати не буде,багато початківців з цим стикаються і ходять міняти клапани//браковані//Якщо поставити клапан на обратці по стрілках все буде ок.Щоб зрозуміти принцип роботи цього клапана достатньо взяти клапан з ковпачком подути зі всіх сторін,відкрутити закрутити ковпачок,і все стане зрозуміло,я думаю всім...

Останнє редагування модератором: 13 тра 2016
    peps08 та Erni подобається це.
  9. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    А який зміст ви вкладаєте у ці слова ? Які критерії мають бути виконані, для того щоб ви вважали цю схему працюючою ?

10. тарас0504

тарас0504 Стажер

Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    5
    підключив я свій бойлер самоток в мене не працює пробував потім підключив подачу на бойлер зверху а підключився до обратки з опалення яка входить в котел а з бойлера обратку кинув у котел зробивши врізку 25 кою гріє і все працює на котлі в мене52 обратка з будинку 45- в бойлері вода гвс має 43 то при тому що я ще не утепляв бойлер думаю що все буде добре тільки один мінус я працюю на спиртзаводі і балон газовий мне потрібно було пропарити парова котельна в нас є на виробництві бо гвс чути газоліном не знаю може з часом промиєтся протточною аодою а так все супер і грієтся 36 літрів десь за 3 години з 14 градусів до 43

горіла хата гори й сарай та Erni подобається це.

Поділитися цією сторінкою