Своїми руками Саморобний твердопаливний котел нижнього горіння на природній тязі

Тема в разделе "Твердотопливные котлы", создана пользователем peps08, 26 ноя 2013.

1. peps08

peps08 Заслужений майстер

Симпатии:
    2.662
  2. romalv

romalv Стажер

Симпатии:
    2
    Вітаю всіх форумчан. Дуже поважаю людей, які творять щось своїми руками /тобто
    усіх Вас - Майстрів/ Це моє перше повідомлення написане з допомогою дітей,
    тому що із компютером на Ви.Дуже зподобалась ця тема, вже загорівся котлом
    Анатолія Івановича на 40 кВт але пізніше побачив на 32 і зупинився на
    роздоріжжі. Площа моєї хати в районі 150м,можливо в перспективі прибавиться
    ще якась хоз прибудова. Що порадите.Тільки не заставляйте будьласка
    перечитувати весь форум,просто направте в відповідну тему. Дякую.

Последнее редактирование: 19 апр 2015
  3. тарас0504

тарас0504 Стажер

Симпатии:
    5
    @@тарас0504, я Вам усі відправив. Дякую все прийшло
    --- добавлено: 19 апр 2015 в 12:04 ---
    може порекомендуєте обвязку у підвалі чи стоїт взагалі щось починати з котлом мені щоб стояв у підвалі. Підвал у мене під житловим будинком .У будинку 2 поверхи 4 квартири. У мене 80 квадратів квартира. У сусідів ідентичні квартири. Я живу на першому повесі ,під спальнею мій підвал,він має площу 15 квадратів, планую з нього зробити котельню. Попереднє повідомлення з обвязкою у моїй квартирі підскажіть куда врізатись в СО, що може прийдеться переробити. Буду вдячний ......
    --- добавлено: 19 апр 2015 в 12:08 ---
    було б непогано поставити у підвалі котел 50 кв і опалювати весь будинок ,але самі розумієте не з нашими сусідами . а по друге кочегара потрібно який би слідкував за процесом ,чисткою , дрова заготовка итд итп. Тому ставлю для себе і сам буду грітися хахах

Последнее редактирование модератором: 27 апр 2015
  4. віталій3663

віталій3663 Майстер

Симпатии:
    32
    Доброго усім дня! Підкажіть будь ласка котельня площою 12квадратів і висотою 2.2м під 40 кіловатний котел підійде? Я про те що можливо невистачить кубатури повітря для нормального горіння котла. Вікон нема ніяких.

5. Автоматчик

Автоматчик Прораб

Симпатии:
    269
    Организуйте приточную вентиляцию с заслонкой, которую будет открывать на время работы котла.

6. віталій3663

віталій3663 Майстер

Симпатии:
    32
    Доречі вирішив поставити на ворота автоматику зроблену самостійно, кому інтересно чи хто що знає приєднуйтесь до https://krainamaystriv.com/threads/9299/

7. Bogdan72

Bogdan72 Майстер

Симпатии:
    76
    @тарас0504
    Если подкючить ТТ котел как нарисовано у Вас на схеме, то часть отопления, (если не установить регулирующие краны) может греть хуже. Я бы сделал вот так, если для этого есть техническая возможность.

Последнее редактирование: 19 апр 2015
  8. тарас0504

тарас0504 Стажер

Симпатии:
    5
    дякую такої можливості немає . Газовий котел стоїть у кухні під нею внизу немає підвалів щоб добратись до подачі газового ,а через цілу квартиру щоб тягнути подачу теж неа ремонти зроблені . Оптимальний варіант спальня тільки підскажіть як що і куда . Думаю у спальні потрібно ще щось ставити буде дуже жарко , Тіпа термоголовку . У мене батареї чугунні нічого такого немає ( термоголовки ,навіть цирк насоса) опалення з 1984 року нічого не мінялось не доставлялось.

9. Bogdan72

Bogdan72 Майстер

Симпатии:
    76
    @тарас0504
    Тогда ГК и ТТ котел должны работать по очереди. Одновременно включать их нельзя. Подачу из ТТ котла врезать в СО на том уровне на каком она проходит в спальне, высшая точка так и останется на р.б. в кухне. И ставить регулирующий кран (либо если есть желание термоклапан) на батарею в спальне.

10. тарас0504

тарас0504 Стажер

Симпатии:
    5
    ef60203a.jpg А у спальні труба 32 розгалужується на 2 крила 25 до спальні і 20 до дитячої . А я планував врізатись у 32 подачею з котла наприклад 40 або 50 але вище рівня цієї 32 яка переходить у 25 . Мене інтересує чи перетисне із спальні до кухні подача із ттк . ТТК буде сам працювати ГК не буде горіти.

Вложения:

• ef60203a.jpg
      ef60203a.jpg
      Размер файла:
      68,3 КБ
      Просмотров:
      16

Поделиться этой страницей