Копаємо колодязь - ділимось досвідом

Тема у розділі 'Скважины и колодцы', створена користувачем NEMAN, 31 жов 2013.

1. Калинович

Калинович Бригадир

Повідомлення:
    198
    Симпатії:
    118
    Ще я тут до вас вклинюсь. Викопали мені криничку машиною, пів кільця бетонного (а всього є 5, в 3 - вода) засипано землею. Треба чистити. Чоловік пробував неодноразово, але поки він викачає насосом "Малиш" воду, набере відро-друге землі - набирається півкільця води. Порадьте недорогий насос (непогружний), щоб можна було кинути шланг і чистити криницю, а насос працював зовні і постійно забирав воду. Чи це нереальний задум і треба шукати спеціалістів?

2. vasil 144

vasil 144 Підмайстер

Повідомлення:
    94
    Симпатії:
    24
    Адреса:
    Хотин
    Ми використовували дренажний він качав у нас воду разом з піском. Вихід з нього пожарний рукав. Але він коштував 100 амереканців. Я думаю якщо хороший приход води хороший то людини там нетреба.

3. Калинович

Калинович Бригадир

Повідомлення:
    198
    Симпатії:
    118
    Маєте на увазі, що не треба чистити? Так вода бруднувата, якось страшнувато пити

4. vasil 144

vasil 144 Підмайстер

Повідомлення:
    94
    Симпатії:
    24
    Адреса:
    Хотин
    Ви мене неправильно поняли, я мавна увазі використати його для чистки він прибиває болото з водою.

5. Калинович

Калинович Бригадир

Повідомлення:
    198
    Симпатії:
    118
    А, ясно, та ні, то ж півкільця болота, треба чистити конче

6. vasil 144

vasil 144 Підмайстер

Повідомлення:
    94
    Симпатії:
    24
    Адреса:
    Хотин
    Кільце з внутрішнім діаметром 80 см з болотом за 2години витягували насосом.

7. Калинович

Калинович Бригадир

Повідомлення:
    198
    Симпатії:
    118
    А скиньте, якщо памятаєте, яка модель цього насоса. До речі, де ви його потім використовуєте?

8. vasil 144

vasil 144 Підмайстер

Повідомлення:
    94
    Симпатії:
    24
    Адреса:
    Хотин
    Нажаль ні коробки ні напесу на самім насосі незбереглося,але він такий як на фото нету

Вкладення:

9. Калинович

Калинович Бригадир

Повідомлення:
    198
    Симпатії:
    118
    А потужність вашого насоса яка? А оце подумала, що ним добре би було мені город потім поливати, щоб защораз "Малиша" не опускати в криницю

10. vasil 144

vasil 144 Підмайстер

Повідомлення:
    94
    Симпатії:
    24
    Адреса:
    Хотин
    Потужність у нього 2 кв, і нажаль поливати ним город неполучиться. Так як у Вас 3 метри води то для нього це на 10 хвилин.

NEMAN та Калинович подобається це.

Поділитися цією сторінкою