Данфосс ТОВ (Украина)

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем Данфосс ТОВ, 17 жов 2013.

  1. Uh0

    Uh0 Бригадир

    Повідомлення:
    579
    Симпатії:
    196
    Адреса:
    Lemberg
    TVM-W по коду 0003Z1125 на сайті данфоса не активний. Його зняли з виробництва?
     
  2. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    На тлі зростання вартості енергоносіїв тема енергоефективності дуже актуальна.
    Напевно, самою болючішою для всіх нас проблемою стало суттєве зростання вартості теплової енергії, а відповідно й вартість опалення наших помешкань.
    Вирішення цієї проблеми лежить на поверхні, оскільки полягає у забезпеченні автоматичного регулювання теплової потужності існуючих систем опалення в залежності від температури зовнішнього повітря – так зване "погодне регулювання". Але, як виявилось, не всі розуміють його сенс і призначення. Саме тому ми й створили відео, в якому показали головні недоліки поточного стану систем опалення та шляхи їх виправлення. Воно допоможе вам зрозуміти, що таке "погодне регулювання" системи опалення.
     
  3. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Так, його зняли з виробництва.
    --- добавлено: Oct 19, 2017 8:53 AM ---
    У липні 2017 року компанія Danfoss завершила угоду з придбання сенсорної технології, що належить Sensata Group – найбільшому в світі гравцю на ринку сенсорів. Danfoss отримає ексклюзивні права на виробництво і продаж сенсорів тонкої плівки Kavlico в окремих сегментах ринку і стане постачальником тонкоплівкових елементів для Sensata Group.

    Це придбання – реакція компанії на зростаючий попит клієнтів на датчики надлишкового тиску, оскільки технологія виробництва тонкої плівки Kavlico дозволяє розробляти датчики для більш високої робочої температури та тиску. Придбання включає чисту кімнату, допоміжні активи для виробництва тонкої плівки та виробничу лінію для збірки й калібрування готових датчиків.

    Кім Фаузінг, президент і головний виконавчий директор Danfoss, заявив: «Я дуже радий, оскільки придбання передових сенсорних технологій надасть можливість посилити наші пропозиції у різних напрямках нашого бізнесу.
    [​IMG]
    Виробничий комплекс буде інтегрований в Danfoss Sensors GmbH – у рамках промислової автоматизації Danfoss Industrial Automation – за підтримки власних людьских ресурсів та глобального відділу сервісу компанії. Чисельність штатних співробітників Danfoss Sensors GmbH на першому етапі складе близько 40 осіб і буде збільшуватися при зростанні виробництва.

    «Завдяки цьому придбанню ми зможемо підтримувати потреби клієнтів у крос-сегментах нашого поточного портфелю сенсорів. Це не просто придбання для Cooling Industrial Automation, але і для всіх компаній Danfoss. Оскільки це демонструє переваги і синергію, які ми можемо отримати, працюючи в різних сегментах, як єдина команда. Завдяки цій новій технології ми можемо запропонувати високоякісний продукт нашим клієнтам і забезпечити зростання прибутку всієї групи Danfoss», – зауважив Юрген Фішер, президент підрозділу Danfoss Cooling Segment.

    Kavlico:

    Kavlico має більш ніж 50-річний досвід проектування інноваційних датчиків тиску, положення, сили та інших спеціальних датчиків і перетворювачів, які використовуються в суворих умовах. Сфери застосування датчиків включають транспорт, будівельне обладнання, енергетику та інфраструктуру, виробництво харчових продуктів, медичне й аерокосмічне устаткування та ринок оборони.
     
    Останнє редагування модератором: 27 жов 2017
  4. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Організація комерційного обліку тепла в багатоквартирному будинку

    У червні цього року ВР прийняла Закон «Про комерційний облік комунальних послуг», згідно з яким усі житлові будинки, опалення яких забезпечується від централізованих джерел, мають бути обладнані засобами поквартирного обліку та регулювання тепла.
    Слід підкреслити, що мова йде як про засоби обліку, так і про засоби регулювання. Це дуже важливий момент, тому що без єдності цих двох понять складно говорити про реальну економію теплової енергії. Кожен споживач повинен знати, скільки теплової енергії він спожив, і мати можливість впливати (зменшувати або збільшувати) це споживання. Облік забезпечується за рахунок установки в кожній квартирі засобів обліку: теплолічильників на вводі до квартири, якщо є така можливість, або приладів-розподільників на кожен опалювальний прилад (радіатор або конвектор), якщо немає можливості встановити квартирний теплолічильник. Регулювання досягається шляхом установки на кожен опалювальний прилад автоматичних терморегуляторів, які здатні підтримувати заданий споживачем температурний режим в приміщенні, зменшуючи або збільшуючи подачу теплоносія залежно від потрібної на даний момент потужності опалювального приладу.
    Читати далі
     
  5. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Облік і регулювання теплоспоживання в житлових будинках

    Нещодавно прийнятий закон України «Про комерційний облік комунальних послуг» викликав неоднозначну реакцію, як у фахівців, так і у населення. Одні вважають його прогресивним, інші висловлюють думку, що він лобіює інтереси монополістів - постачальників послуг і не враховує інтереси споживачів. Разом з тим, всі згодні з тим, що вже давно було необхідно навести хоч якийсь порядок в цьому важливому для всіх питанні. З юридичної точки зору документ прописаний грамотно, але дуже складний для прочитання і розуміння звичайними споживачами.
    У статті - популярні пояснення. Читати
     
  6. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Danfoss — новий рівень обслуговування клієнтів. Оперативно. Доступно. Компетентно

    Оточення, поведінка клієнтів і технології навколо нас змінюються. Ціль трансформації відділу по роботі за клієнтами – слідувати головним тенденціям, обслуговувати клієнтів саме так, як вони цього від нас чекають, використовуючи сучасні інструменти та системи. Ми прагнемо забезпечити високий рівень задоволеності клієнтів рівнем обслуговування.
    Докладніше
    Важливо:
    Наша нова електронна пошта й новий номер телефону для Відділу по роботі з клієнтами та Технічної підтримки:
    [email protected] — для клієнтів з 20 вересня 2017 р.
    +380 800 800 144 — для клієнтів з листопада 2017 р.
    Читати далі
     
  7. Testter

    Testter Інженер

    Повідомлення:
    1.102
    Симпатії:
    335
    Адреса:
    Львів
    Вітаю.
    Ще раз про лічильник Danfoss Infocal 5.
    Лічильник показує тільки цілі числа гігакалорій та миттєвої витрати теплоносія в куб. метрах.
    Чи можна його перепрошити, щоб бачити дані точніше? З числами після крапки або коми.
    Де це можна зробити? Скільки це коштує? Чи можна перепрошити у Львові?

    Вірніше не сам лічильник, а обчислювач. Він трохи інакше називається. Infocal 5 OS.
     
    Останнє редагування: 5 лис 2017
  8. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Так, його зняли з виробництва, але ми пропонуємо йому на заміну існуючій клапан «TVM-W DN20» код товара 003Z3145. Якій підтримується на складі в Київі.
    Клапан TVM-W «перепрошить» невозможно.
     
    Uh0 подобається це.
  9. Uh0

    Uh0 Бригадир

    Повідомлення:
    579
    Симпатії:
    196
    Адреса:
    Lemberg
    Мікола Янович це ви?
     
    Энки подобається це.
  10. Testter

    Testter Інженер

    Повідомлення:
    1.102
    Симпатії:
    335
    Адреса:
    Львів
    Чекаю на акцію. Принеси (відправ поштою) старий лічильник Danfoss з документами та отримай новий зі знижкою або безкоштовно. Для ОСББ, жеків та управляючих компаній - додаткові бонуси.
     

Поділитися цією сторінкою