Твердотопливные котлы: горение на закладке угля - 5 суток, дров - 30 часов

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем Dmitry, 22 лип 2009.

  1. tusa

    tusa Новачок

    Повідомлення:
    20
    Симпатії:
    0
    ну замолвите если не трудно.. тока стропува не белоруская..
    на МГК Союз тоже был ! стропуву видел !.

    был я у ози ... видел кендел .......ну зовсим уж..с стоимостью ........ за ени гроши можно пилетник купить ... или ТА на 2000 л + котел на 50 кв...и еще чего то... совсем уж.за..ж ра .лись... минтолитет !!! хотим сразу 200% навара..:K:K
     
  2. kraskom

    kraskom Новачок

    Повідомлення:
    5
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Киев
    А.что, на МГК не договорились о цене? Вообще, цены на форуме не обсуждаются, звоните, договоримся!

    Добавлено через 5 минут 29 секунд
    Я уже писал номер телефона. 067-701-05-86.Отвечу на все вопросы по котлу, я их уже целую зиму эксплуатировал!Откровенно скажу мне он понравился!
     
    1 людині також подобається це.
  3. tusa

    tusa Новачок

    Повідомлення:
    20
    Симпатії:
    0
    просто можите мне СМС на 050 355 04 54 стоимость 40 ки сбросить окончательную...

    Добавлено через 19 минут 1 секунду
    Так о чем договариваться за те деньги что они хотят я добавлю пару сотен евро ! и могу котел с роторной подачей угля или пелет купить ....
     
  4. Васильсабо

    Васильсабо Майстер

    Повідомлення:
    107
    Симпатії:
    36
    Адреса:
    Львів
    Відповідь: Твердотопливные котлы: горение на закладке угля - 5 суток, дров - 30 часов

    Привіт хлопці.Змонтував 2 Стропуви і 3 свічки(CANDLE).Зараз їх обслуговую.Враження від їх роботи-до стропуви зразу треба купити добру тачку для золи(її багато) і дротяну щітку-драїти дверки,якщо дверки не чистити-почне підбирати повітря,і як наслідок неконтрольоване горіння,тобто температура може гепнути далеко за 120 з понеділка кину фото з поплавленими утеплювачами на міді.Про 30 годин не мрійте 20год при використанні сухих дров можна добитися.Димохід 5,5м трохи замалий-багато диму в котельні.Свіча має трохи кращі дверки і регулятор тяги.Ціна 2300 євро-прайсова,а кожен прайс має знижки і досить таки суттєві.
     
    Тарасюк та Voyutichi подобається це.
  5. tusa

    tusa Новачок

    Повідомлення:
    20
    Симпатії:
    0
    Re: Відповідь: Твердотопливные котлы: горение на закладке угля - 5 суток, дров - 30 ч

    Ждемс !!!! давай еще информациииииии!!!! и к стати стоимость 20 кендела на 050 355 04 54 смс не помешает!!! тока самую суттеву!
     
  6. kraskom

    kraskom Новачок

    Повідомлення:
    5
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Киев
    Re: Відповідь: Твердотопливные котлы: горение на закладке угля - 5 суток, дров - 30 ч

    Добрый день!Во-первых,колы работают по принцыпу тления а не горения.Если котел правильно отрегулирован золы остается максимум пол-ведра.Сырые дрова прогорают значительно быстрее чем сухие.если Вы топите только сосновыми или березовыми,то нагар будет.А убирать эту гадость очень просто:протопить дубовыми дровами вперемешку с картофельной шелухой до 80градусов.
    Котел 40 дровяная работает 30 часов, и это не реклама, а факт. Дом 3 этажа, 400 м кв, 25 радиаторов, при темп. 65-70 гр на выходе из котла.
    Котел 40 универсал 6 суток на угле. Офис 500 м кв. 2 этажа 36 радиаторов. Темп на выходе из котла 70-75 гр.
    Для того что бы делать такие критические замечания, проверьте систему отопления (регулировку), проверте теплопотери, а то может быть 2 этажа, а один не жилой а отопление работает.
    То что появился дым, это плохая тяга, скорее всего забился дымоход. Длина дымохода 5.5м при д=200 мм вполне достаточно, и работает все очень хорошо.
    Дверки закрываются тоже нормально, если их не дергать каждые 5 минут.Возжожно штифт выскочил,или немного разогнулся фиксатор.Забейте хорошо штифт и подогните фиксатор, и все будет хорошо.
     
  7. Васильсабо

    Васильсабо Майстер

    Повідомлення:
    107
    Симпатії:
    36
    Адреса:
    Львів
    Відповідь: Твердотопливные котлы: горение на закладке угля - 5 суток, дров - 30 часов

    Привіт, дякую за інформацію. 40ка палилася виключно буком, правда перші 14м3 були сирі і від середини жовтня до початку грудня вони згоріли, потім клієнту найшли бук 3річної сушки і ситуація змінилася на краще, але добитися тих результатів, які заявлені виробником ми не змогли - 1 при зупинці насоса температура піднімається на 16гр 2 зола (сухий бук) догорає на протязі 2-3 год, а котел остиває до 30гр і людина змушена перезагружати його з кучою золи 3 розлетілася теплоізоляція на дверках 4 злітає регулятор тяги з дерев*яної планки - це основні претензії клієнта до мене, монтажника, який порадив цей котел. На дверках ми поміняли теплоізоляцію і покручену бляху, яка її тримає на товстішу, на регуляторі тяги я засверлив дірку 2мм замість криво вибитої виїмки, також замінили ущільнюючі шнури. Це все робили самі підтримки виробника я не найшов - підтримуйте монтажників, які ставлять Ваше обладнання і відгуки будуть інші.
    І на рахунок тління - при відборі тепла він таки горить
     
    1 людині також подобається це.
  8. svsvarog

    svsvarog Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Каменка, Черкас.обл.
    Дорого дня.
    Мені здається, чи тут говорять про звичайний піроліз ? Який доречі можливий при вологості дров не більше 20%. А якщо сирі дрова- цитата: правда перші 14м3 були сирі і від середини жовтня до початку грудня вони згоріли Це ж треба ...!!! 14 кубів палива за півтора місяці, і це осінній період, а зимою ...???
     
  9. Васильсабо

    Васильсабо Майстер

    Повідомлення:
    107
    Симпатії:
    36
    Адреса:
    Львів
    Це не піроліз,це котел верхнього горіння а це різні речі.Працював на опалення та гарячу воду,також опалює гараж-це реальні теловтрати,все решту проблеми з котлом
     
  10. inter-

    inter- Новачок

    Повідомлення:
    58
    Симпатії:
    2
    какой это развод!
    после булера,я не верю в такого плана сказки.
    если он и экономичнее то ровно в столько ,сколько он стоит!за эти деньги можно 4 года на обычном котле грется.а через 4 года с ним начнутся проблемы.
    в топку эти все технологии!
    :down:
     

Поділитися цією сторінкою