ТТ+ТА - схема підключення

Тема в разделе "Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы", создана пользователем doroshenko1977, 3 июн 2013.

1. woxhol

woxhol Заслужений майстер

Симпатии:
    1.089
    То ше з Вашого дозволу пару питань:-[:якого січення трубою підключити ТТ-ТА?(я думаю по патрубку на ТА,не меншим головне)....Чи потрібен насос на цей вузол?Якою штукою можна буде регулювати температуру води що подається в систему(на будинок)?Чи не буде "пріти" ТА під тим паралоном і дермантином?І головне питання-система поки що безтискова бо під тиском підтікає троха котел і нема кому заваритиdntknw....чи є якісь особливості роботи під тиском і в безтисковій системі?:Hi:Ну а якщо накидаєте мені схему по якій то всьо підключити то ...beerяк буду в Самборі, бо деколи їзджу туда за дубомbeer.

Последнее редактирование: 20 окт 2014
  2. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форума

Симпатии:
    8.914
    Залежить від довжини траси. 2" буде в сам раз, для гравітації, а патрубку можете прикрутити перехід.
    на саму бочку? як хочете, У двох варіантах є свої переваги і недоліки.

Вузлом підмішування, якщо система з циркуляційним насосом.

метал не прії при температурі 100С. Зчасом вся волога, яка якось попала під дерматин, висохне.

особливостей нема, є певні вимоги щодо підключення обладнання і все.

Всьо - то скільки? спочатку намалюйте те, що у вас вже є.

3. woxhol

Симпатии:
    1.089
    Ось накидав,не Пікасо правда але думаю зрозумієте....:-[ система.png

4. Voyutichi

Симпатии:
    8.914
    ось приблизно так. Якщо твердопаливний захочете підключити через триходовий - тоді насос до цього необхідний. А якщо ні - то можете напряму підключати бак до котла, тільки не опускайте в баку температуру нижче 45-50 градусів на зворотці, бо котел конденсуватиме на старті. система2.JPG
    підключення зворотки газового котла я намалював окремою трубою, щоб вирівняти гідравлічні опори через газ-котел і акумулятор для циркуляційного насосу гребінки., щоб не було надмірної циркуляції через газ-котел при його нероботі, гребінка працює від ТА. Якщо місцеві опори підключення газ-котла порівняльно високі - тоді можна обійтися під'єднанням по пунктирній лінії.

5. woxhol

Симпатии:
    1.089
    Дякую за відповідь але я недобросовісно намалював :-[,справа в тому що доступ до труб розводки я маю тільки в підвалі,на поверсі вже все зроблено і доступу до стояка в мене немає,тільки до гребінки...на якій немає насосу бо впринципі той що в газовому котлі справлявся і недогрівів не було.Потім я поставив насос на дров'яний.Ви будете сміятись але рік часу ТТ котел працював на насосі ГК і його ж бачку:-[,...я розумію що то всьо кустарщина і хочу переробити.Ось намалював докладну схему існуючої розводки по опаленню.. схема сант.png

6. Voyutichi

Симпатии:
    8.914
    рушникосушка повноцінно не працюватиме при гравітаційній циркуляції від твердопаливного котла.
    Газовий котел при роботі твердопаливного котла потрібно буде відсікати від циркуляції перекриванням водного із кранім схема сант1.JPG

Последнее редактирование: 22 окт 2014
  7. woxhol

Симпатии:
    1.089
    Це сушка для дерева,там ше магістраль метрів 6 з дюймової труби

так і зроблено,він в мене тільки для підігріву води.А от з цим вузлом[​IMG] напевно так не вийде бо шафа з гребінкою в стіні і монтування туда насосу і ще тої штукиdntknw(до речі,шо то за штука?)досить проблемне.Там підвід зроблений міддю,без сантехніка не обійтись.Хотілось би регулювати температуру в підвалі....А ще питання що за штука стоїть на виході буфора?Бо я в сантехнічних позначеннях того...не дуже шарю:-[...

8. Voyutichi

Симпатии:
    8.914
    ну то залишайте так, як є.

зворотній клапан кульковий на гравітаційну циркуляцію. Треба. На рушникосушку тоді ставте свій насос.

9. woxhol

Симпатии:
    1.089
    Доброго дня.По ходу діла потрохи "вкурюю" сантехнічні нюанси а буфор і далі стоїть непідключений:-D.Вже по троху виникають різні забаганки,і хочеться тепер спочатку систему прогрівати а потім зайве тепло в буфор скидати і шоб камера сушильна добре працювала бо хоче високих температур....Привіз вчора сантехніка а він каже паяти пласмасовою трубою:down:..,короче сумніви мене печуть бо чогось впевнений шо треба металом робити.От ше накидав схему,покритикуйте але тапками не кидайте бо так бачу шо прийдеться монтувати самому..:banka:[​IMG]

10. Anjey217

Anjey217 Бригадир

Симпатии:
    154
    Сантехнік хоче паяти пластик, бо з металом важче працювати, знаю - проходили. А ще на сьогоднішній день мало хто хоче заморочуватися гравітаційними системами. Женіть в шию такого сантехніка.

Алекс Иваныч нравится это.

Поделиться этой страницей