ТТ+ТА - схема підключення

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем doroshenko1977, 3 чер 2013.

  1. БАЗА

    БАЗА Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    3
    Адреса:
    львів
    Котел sas автоматика st 850z PID.Насоси частотники тому можна побавитись з регулюванням.Нажаль неможу понаблюдати за котлом але коли зменшили швидкість на насосі швидко згоріли дрова тому і питав яка має бути температура димових газів!
    --- добавлено: 17 лис 2018 у 21:16 ---
    Максимальна температура на автоматиці 80 чи можна так виставити бо зараз стоїть 70 чи це щось дасть?Щось побоявся палити на такій спочатку
     
    Останнє редагування модератором: 25 лис 2018
  2. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    То ж наче хотіли, щоб пекло?
    Не вище 300С.
    --- добавлено: 17 лис 2018 у 21:32 ---
    Нормальна дельта для ТТ котла 60 на 90. Але датчики можуть бути загрублені. Правильна температура визначається в трубі на виході з котла, в центрі потока, добрим термометром.
     
    Останнє редагування модератором: 25 лис 2018
    onyx_75 та Алекс Иваныч подобається це.
  3. onyx_75

    onyx_75 Інженер

    Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    @БАЗА, а скільки у вас датчик димових показує? При якій цифрі починається зменшення обертів на вентиляторі? І яащо ви (бистро) спалили повну зарузку дров що отримали ? Які показники? Бистро згоріло це як година, дві? А як було раніше довше але у стопі?
    --- добавлено: 17 лис 2018 у 21:51 ---
    @БАЗА, вам прийдеться у кореша в котельні пожить:) вам самому цікаво але система не у вас дома і вам мабуть давать вказівки корешу по телефону не дуже зручно а йому не зрозуміло що ви від нього хочете :-D .Вибачте це моя хвора уява прилізла в голову :-D, захотілось либу розтянуть щоб не нудно було
     
    Останнє редагування модератором: 25 лис 2018
  4. БАЗА

    БАЗА Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    3
    Адреса:
    львів
    Мені цікаво бо хочу собі монтувати є ще у знайомих такий котел тільки старша модель без датчика димових і ТА.
    Хочу для себе порівняти що і як які вигоди! Вчора стоп старт режим дві закладки СО прогріта
    ТА всі датчики 60 насос ТТ наповну ,сьогодні ЦО прогріта ТА верх 70 середина майже 60 низ 40 насос працює на10 ват.Я не знаю що краще для ТТ котла тому і питаю поради що зробить щоб добитися добрих результатів!
    Ще скажіть це добре що обратка з СО йде через тройнік бо вона поступає тепліша до котла ніж би йшла напрямік із ТА?
     
  5. onyx_75

    onyx_75 Інженер

    Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    Не почув за датчик димових і скільки відображає на рвзних режимах насосу температуру димових. От дивіться ви поексперементували і що у вас вийшло:
    1.,,Вчора"- насос ТА-ТТ стояв на повну , що отримали - перемішану воду в ТА, верх, центр, низ 60С.
    2. ,,Сьогодні" - насос ТА-ТТ стояв на 10ват , що отримали- слої в ТА Верх70, середина майже 60, низ 40 і це вже краща зарядка із ваших екперементів так як котел уже працював без стоп старту . В процесі екплуатації вам можа налашувати як найкраще так як у вас модель насоса це дозволяє без танців з бубном. Цьго разу возьміть і поставте ручку насосу в самий мінімум і послідкуйте як іде зарядка ТА, як змінюються показники димогазів . Ви там питали чи можна на максімум на автоматиці , не можно а потрібно . Обратка тепліша-холодніша все рівно вона прийде а на узлі підмісу котла стане така як треба . А термометри бажано ставить і на обратці і на вузлах підмісу СО на всих входах виходах де відбувається якесь налаштування по температурі
     
    Останнє редагування: 18 лис 2018
    Любко та Алекс Иваныч подобається це.
  6. onyx_75

    onyx_75 Інженер

    Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    @БАЗА, хотілось би глянуть відос ваш при роботі котла і плавні рухи оператора:-D( щоб не мотавсь туди сюди по котельні) коло насосів їхні показники і показники автоматики і може з якимсь коментарієм
    Думаю булоб цікаво не тільки мені.
    Ось на приклад ініормативне відео як насос міняє свою потужність в залежності з положенням проходу в запорній армаатурі від навантаженя.
     
    Останнє редагування: 18 лис 2018
  7. onyx_75

    onyx_75 Інженер

    Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    @БАЗА, открив профіль ваш і усміхнуло:), де ви так довго пропадали з 11 року в якій засаді сиділи стільки часу? Ви вже повинні модератором буть;-) а тут пише що новачок.Ви хоть не ображайтесь піднімаю настрій виходного дня :)
     
    БАЗА та predka подобається це.
  8. БАЗА

    БАЗА Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    3
    Адреса:
    львів
    Нема змоги зараз прослідкувати за котлом особисто!Cкажіть добре що обратка СО іде через тройнік чи краще щоб вона заходила в ТА,бо так вона тепліша ніж би ішла з низу ТА.Можливо хтось знає як зайти в сервісне меню ST850zPID і дякую всім що направляєте в потрібну сторону будем експериментувати.
     
    István. подобається це.
  9. onyx_75

    onyx_75 Інженер

    Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    @БАЗА, всі схеми у Атмоса підлючаються не з проста ,, трійниками" відкрийте любу з ТА і гляньте, на вашу автоматику код потрібний надо питать у виробника, можливо код підійде від старішої моделі цього виробника код 5163 спробуйте це не довго, цвкаво що вже захотілось крутнуть?:-D
     
  10. БАЗА

    БАЗА Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    3
    Адреса:
    львів
    У старшої моделі можна підняти максимальну температуру хотів спробувати і вцій автоматиці говорили що краще на високих нехай працює:-D!
     

Поділитися цією сторінкою