ТТ+ТА - схема підключення

Тема в разделе "Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы", создана пользователем doroshenko1977, 3 июн 2013.

1. volusik

volusik Майстер

Симпатии:
    67
    Щоб все обвязати ,щоб правельно працювало,звичайно потрібно потратити не одну сотню зелених,і до цього треба готовитись звичайно і фінансово і морально теж)))
    але форум на те і є щоб знайти те що треба,щоб порадили майстри,підказали,накреслили ...
    не сваріться будьласка в передверї Різдва Христового.

хотів спитати,може хтось мав справу з Польськими котлами,який котел там є тіпа такого як тут 20 роблять,від теми
    Креслення саморобного ТТ котла 20 kW

Andreb нравится это.
  2. don ivan

don ivan Майстер

Симпатии:
    86
    @onyx_75, не суть важно, 15мин. или полтора дня, просто ладомат, то единый узел без лишних соединений,
    составной подмесной узел более может гибок в инсталляции, но, как не крути требует больших знаний и квалификации монтажника..

3. onyx_75

onyx_75 Інженер

Симпатии:
    572
    а при покупке ладомата не надо знаний? или крана или сервы или контролера под что и для чего покупаешь? менеджерам побоку какой Вам надо ладомат или насос они сразу скажут что это именно то что Вы искали только Вы глянете на то место где лежит устройство и уж потом принося его домой и подлючив начинают разбираться что именно он купил (впарили) и как его подпилить чтоб работало

4. NikIN

NikIN Бригадир

Симпатии:
    170
    @onyx_75, Я всю обвЯзку робив сам. Склалось так, що робив обвязку, щоб не сидіти без діла, не чекати поки зЯвляться гроші на Ладдомата. Всі монтажні розміри знайшов в них на сайті (в одному з пдф-файлів), так і робив, залишаючи розміри, щоб потім вкрутити три крани з Ладдомату на паклю і американками кранів прикрутити самого Ладомата, пристібнути дві половинки утеплювача і впихнути три термометри. Ну-у, можливо 20 хвилин. В цей час з сикундоміром ніхто біля мене не стояв, а лише друзі балаканиною відволікали в той час.

5. don ivan

don ivan Майстер

Симпатии:
    86
    @NikIN, случай из жизни: один хороший человек, возжелал уйти от отопления газом в своем офисном здании, заплатил немножко денег какому то теоретически подкованному падовану, тот набросал проектик
    (в приложении) человек прикупил всю шнягу включая ладомат, потом прозвонил спецов, шо по чем могут смонтировать, заодно выслушал замечания по схеме, потом пара хороших сварщиков, при этом совершенно не специалистов отопления все воплотили.. ))

Вложения:

NikIN нравится это.
  6. onyx_75

onyx_75 Інженер

Симпатии:
    572
    :Hi: перекос одной резьбы а у Вас их 3 равняется танцем с бубном , если бы на флянцах мог бы и поверить а с приварными резьбами сомнительно чтоб все совпало, ну пусть будет так я не против ещё раз :Hi:. :vo:

7. NikIN

NikIN Бригадир

Симпатии:
    170
    Та, здається, ніхто й не свариться. Тут завжди так прийнято доносити інформацію. А стосовно першої частини Вашого посту. Вийшло все досить спонтанно! В кінці останньої зими на початку весни був закон Яценюка про нові тарифи.... І пішло-поїхало! Пару років назад я навідь не міг відрізнити, наприклад, шахтного котла від звичайного з 1 чи 2 зубами теплообмінниками. Варив теж так собі, воду варити побоювався. Фінансів не було навідь купити окремо котла (ті псевдодотації я не беру до уваги) з гарними характеристиками. І варити навчився і всі компоненти для тюнінгу СО купив (працею наполегливою заробив). Якщо дуже захотіти і трохи попотіти... так зЯвляються діти!:-D:facepalm:
    --- добавлено: 4 січ 2016 у 20:44 ---
    Згоден на всі сто! Теорія без практики - ніщо, а практика без теорії,- тяжкий життєвий досвід! Якщо в людини є технічне мислення, то він або вона обовязково недолік знань в процессі роботи додумають, маючи вже якись "гулі" з схожих випадків ними проробленими.
    А якщо технічного мислення немає, як то кажуть "руки не з того місця ростуть", то в роботі вийдуть такі собі Джамшут і Равшан =)

Последнее редактирование модератором: 12 янв 2016
    YURA-G, Erni, volusik и ещё 1-му нравится это.
  8. Энки

Энки Модератор Команда форума

Симпатии:
    15.563
    Если бы так реагировать, то Вы бы уже уходили далеко и надолго столько раз, что на возврат и надежды бы не было.
    Я стараюсь со всеми, с близкими и родными в том числе, общаться строго адекватно, в прямом смысле этого слова. Для Вас не намерен делать исключений.
    Рассказывайте-ка Вы, своим близким, что им делать, а что не делать, не путайтесь, либо не на кухне дома.
    Рассказывать, что трёхточечный привод прекрасно работает от термостатов - это прекрасный дебилизм.., как и многое прочее..
    Зафлудили тему какой-то ересью, типа по теме.
    У Вас вопросы по схеме подключения ТТ+ТА есть какие-нибудь? Или рассказать что-то можете?

volusik нравится это.
  9. NikIN

NikIN Бригадир

Симпатии:
    170
    В кінці опалювального сезону викладу фото. Не відомо в кого яке "око", а морози за вікном - дай боже! Вся обвязка на різьбах, фрагменти системи відєднуються американками. Так би мовити "поагрегатка".

Erni нравится это.
  10. volusik

volusik Майстер

Симпатии:
    67
    @NikIN, ну я уже себе делітантом повним таки не рахую ))))багато чого тут знайшов що додало знань,майже рік читаю форум)))алеж всеж таки технічну сторону розрахунки )))то ні..головне що я знаю чого хочу,і як то малоб працювати все.тільки рекомендації звичайно потрібні будуть при збиранні всього.
    а нарахунок отла польського питаю тому що коли буду їхати до родини то і подумав може там купити та податок повернути за нього ,якщо він там 500 зелених і податок забрати то більше чуть 400 вийде..

Поделиться этой страницей