ТТ+ТА - схема підключення

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем doroshenko1977, 3 чер 2013.

1. don ivan

don ivan Майстер

Повідомлення:
    236
    Симпатії:
    86
    у каждого свои тараканы)
    не тулите кольца, сережки, татуировки, и трамвайные ручки)))
    эти приводы прекрасно работают от банального, хоть даже механического термостата, о великий гуру)
    конкретно вот этих http://www.teploterm.ua/3-h-pozicio...povorotnyh-klapanov-honeywell-m6063l1009.html уж наставлено....

2. Энки

Энки Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Если так всё прекрасно, то нахера Вы себе "ПЛК" ищете?

3. don ivan

don ivan Майстер

Повідомлення:
    236
    Симпатії:
    86
    в подобном ключе и выражениях, общайтесь ка вы сударь со своими близкими и родными...
    --- добавлено: 4 січ 2016 у 18:48 ---
    По теме:
    пару дней у нас -20*С, мой виссман впервые за сезон, после нагрева ТА, вышел на режим постоянного непрерывного горения на близкой к минимуму скорости дымососа, в этом режиме в ТА поддерживается 80*С. подача на СО -50*С. насос котлового контура вило RS25/6 на 3-й скорости 84Вт, насос СО вило RS25/4, на 1-й скорости 28Вт..

Останнє редагування модератором: 12 січ 2016
  4. NikIN

NikIN Бригадир

Повідомлення:
    550
    Симпатії:
    170
    Довго шукаючи його собі я знайшов його був за 190 еврів. Долар до евра тоді був 1=1,07, що коштувало в долларах трошки більше 200. Тепер рахуйте. Аналогічний насос (не китайська під***бка) десь 90 долл+ триходовий термостат (хай буде Ваш любимий Тепломікс) десь 45-50 долларів+ клапан-хлопушка - 10долларів+ крани з американками 3*15долл=45доллрів. Майже таж сумма й виходить не враховуючи такий дрібязок як термометри і утеплювальний кожух, а ще скільки Ви візьмете за сбірку окремо тої байпасної обвЯзки? Ах так,- ще плюс коліна, бочата та сгони.
    Я не намагаюсь в чомусь Вас переконувати, врешті Ви на сборці цього байпасу теж щось заробляєте. А я як користувач за тіж гроші вибрав собі Ладдомата і за 15 хвилин прикрутив його. Згоден з дорожнечою аналогічних вузлів від ЕСБЕ, Вексве, які в 1,5-2 рази коштують дорожче, тоді вже краще збирати все по окремості, а так...:akordeon:new year
    --- добавлено: 4 січ 2016 у 19:01 ---
    Ніхто це й не заперечує! Ладдомат не бачу ставити толку, якщо збираєшься користуватись СО з ПЦ. А для екстренних, короткоплинних моментів хватає за голову. Перевірено мною!

don ivan подобається це.
  5. Іван 55555

Іван 55555 Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.306
    Симпатії:
    1.140
    Адреса:
    калуш
    не зна,як xто,але в мене вартість роботи по котельні буде незмінна.xоч ладомат,xоч ручна збірка.

don ivan подобається це.
  6. NikIN

NikIN Бригадир

Повідомлення:
    550
    Симпатії:
    170
    Ну Ви вже взагалі... Як мед, так відразу треба лопатою, що сніг чистять O=-:vo:. А скільки ж по Вашому має коштувати насос? мабудь, як кран,наприклад, дюймовий?:K
    --- добавлено: 4 січ 2016 у 19:09 ---
    Якщо піролізник, то добавте вторинного повітря, або можна в теплообмінник додатково впихнути розсіювачі, як дехто робить.

7. Іван 55555

Іван 55555 Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.306
    Симпатії:
    1.140
    Адреса:
    калуш
    190євро певно в польщі знайшли?;-)

8. don ivan

don ivan Майстер

Повідомлення:
    236
    Симпатії:
    86
    @NikIN, как бэ объяснить, я вобщет о нашей реальности, европейских возможностей, деленных на 25..

9. NikIN

NikIN Бригадир

Повідомлення:
    550
    Симпатії:
    170
    Ну якщо з такої звонарні дивитись, то нічого не треба по опаленню навідь і починати робити. Перепрошую!.. Грубу банальну треба просто зліпити чи на черметі знайти пару балонів і в... сусіда поки він не бачить, як крутиться лічильник, швиденько зварити "бубафоню" прімітивну і поставити посеред хати, грітись як у багаття. :-D
    Не все так і погано. Народ наш своєю працьовитістю комуняк пережив з їхнім розкуркулюванням. І ці тимчасові незручності переживемо! :vo:;-)
    --- добавлено: 4 січ 2016 у 19:43 ---
    Ні в Польщі вони 160-165еврів на складах для оптовиків. В Україні. Просто в тій конторі він совався з... 2011 року! Я навідь спочатку побоювався, що якийсь брак, неліквід. Перед тим як ставити перевіряв насос працює, термопатрон викрутив і в склянці з градусником грів, перевіряв все одним словом, аж тільки потім пішов прикручувати. А фірма та, що продала "широкопрофільна". Торгує і обладнанням для автосервісів і електроінструментами, от вони не могли цьому "обладнанню" дати толку. Я так зрозумів, що манагер, що продавав навідь не торопає куди воно ставиться. drelrofl.
    А так середні ціни по Україні 210-230 долларів. Не набагато дорожче, ніж мені він обійшовся. Доречі в склепах Польщі на Ладдомати 21-60 ціна в районі 190 еврів і вже з новим насосом, частотним.

Володимир П подобається це.
  10. onyx_75

onyx_75 Інженер

Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    А я как сварщик Вам скажу что Вы немного перегибаете, Вы можете просто так купить Ладомат и принести домой , но Вы не можете его инсталировать в систему за 15 мин , если у Вас действующая система и если нужно было врезать ладомат при условии что байпасная линия была уже готова то это займёт немало времени , хоть это ладомат, хоть трёхходовой , хоть кран - это не 15мин , и разницы в инсталяции набранного самостоятельно из тех комплектующих что более подходят под Вашу ситему и врезки ладомата я не вижу . Плюс последовательная сборка системы изначально занимает время, а если врезать в действующую да при всяких нюансах по типу обратка на полу или у стены и ничего не разбирая то 15мин это разве что с женой :-D

Алекс Иваныч подобається це.

Поділитися цією сторінкою