Твердотопливные котлы STROPUVA: вопросы, ответы, отзывы

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем Stropuva-Ukraine, 31 тра 2013.

1. Энки

Энки Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Єто Вы наверно ещё не сталкивались. Экология - хуже пожарников. Придут, выкиды померяют, последние штаны снимут. Им пофигу, дэбээны, шмэбээны, дозволы.., - у них приборы.
    И правильно. В городах и так концентрации шкалят, а тут Вы ещё со своими пеллетами.
    Тут не разрешение на продажу надо, а разрешение на пуск.

2. djclyde

djclyde Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.695
    Симпатії:
    3.446
    Адреса:
    Кропивницкий
  3. Энки

Энки Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Вот смотрите, в селе на 20ти сотках - три потребителя отопления.
    В городе на той же площади - целая шестнадцатиэтажка потребителей.
    Вы не можете быть особенным, чтобы только Вам разрешить жечь дерево в городе. Если разрешать, то всем.
    Если все начнут в городе жечь дерево, то там нечем будет дышать, а у пожарных и моргов не будет свободной минутки продохнуть.
    Ну нельзя в квартирах ставить котлы. Это большая дурость. Все разговоры, далее по теме, уже диссонируют со здравым смыслом.hello

onyx_75, Іван 55555 та gjkzr подобається це.
  4. RomaPav

RomaPav Новачок

Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    0
    підкажіть, будь-ласка, на скільки котли даного типу вибагливі до якості пльного? Розглядаю питання придбання котла даного типу (скорі всього саморобного). Але планую опалювати переважно деревяними відходами: опілки, обрізки дерев та винограду, старі дерева з саду

5. Кузьма 56

Кузьма 56 Майстер

Повідомлення:
    108
    Симпатії:
    7
    Спасибо за признание!

Да правильно! ТТ котлы не подойдут для многоэтажек. Вот с газовыми котлами есть варианты.

6. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    У якому сенсі?

7. Кузьма 56

Кузьма 56 Майстер

Повідомлення:
    108
    Симпатії:
    7
    В прямому. Я теж не знаю таких випадків!

8. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    Але я знаю випадки вибуху інших заводських свічок. І вибухали вони не тому що вони інші, а тому що саме для них склались певні умови. Кілька днів тому бачив порвану Логіку що випускалося для Будероса. Хороший котел, також спроектований на розгерметизацію у середину, от тільки проектанти щось провтикали і забули що вода виплеснута на сотню кілограм розпеченого вугля випарується з величезною швидкістю. А ще вони зробили верні кришки теплообмінника міцнішими за передні дверки. І саме цими дверками кочегару проламало груди, чоловік на щастя залишився живий. Ну і котел з зовні ціленький.

9. Кузьма 56

Кузьма 56 Майстер

Повідомлення:
    108
    Симпатії:
    7
    Цікаво було би знати де і які котли "Свічки" вибухали, тим більш заводскі. Котли Стропува цим не стадають, бо мають деякі н"юанси конструкції, які не розголошують. Інші "Свічки" запозичили конструкцію, але не все врахували.

10. Alien

Alien Майстер

Повідомлення:
    154
    Симпатії:
    29
    Адреса:
    м. Луцьк
    Ой б..я. Кривий внутрішній циліндр - їх ньюанси.

Поділитися цією сторінкою