Твердотопливные котлы STROPUVA: вопросы, ответы, отзывы

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем Stropuva-Ukraine, 31 тра 2013.

1. ckykas

ckykas Підмайстер

Повідомлення:
    82
    Симпатії:
    21
    Адреса:
    запорожье
    Да я понял Только зачем этот гимор ?Насос пусть гоняет

2. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    bogdansv, post: 558951, member: 51317"От чего может рвонуть?

Приклад:
    Село Підбуж Львівська обл. Новий рік, будинок прогрітий, господарі грузять котел під завязку і відправляються святкувати на роботу. Через годину вимикається світло, вмикається живлення з акумулятора. А акумулятор уже не новий за годинку вмирає. Дверцята, від тривалої експлуатації без Тех. Профілактики, не герметичні. Котел кипить, клапан спрацьовує надлишковий тиск скидує, але тиск пару у котлі підпирає воду у трубах, вода через обратку підтікає і одразу ж випаровується. Котел без води, повен пари. У другій ночі господар повертається до дому і заходить у котельню, зявляється світло...
    Далі він нічого не памятає.
    Через 2.5 місяці він ще у інвалідному візку. Несучу стіну 0.5м зсунуло з фундаменту на 2-3см, гіпсокартон зі стелі другого поверху разом з шифером порозлітався по усьму подвірї, усі міжкімнатні двері повибивало.
    Як він вижив не розумію.
    Так випадок не ординарний але як я і писав "як зійдуться зорі"
    Розірваних котлів бачив чи мало, у більшості випадків не через неправильну обвязку а заклинив Терморегулятор, заклинила дверка подачі повітря у Кенделі, відкилися дверцята загрузки у Стропуві, повна камера розпеченого вугілля у Віадрусі при прогрітій будівлі і акамуляторі, підклинені насоси і тд. і тп.

bogdansv подобається це.
  3. шнапсфюрер

шнапсфюрер Новачок

Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0

4. Yan Pol

Yan Pol Стажер

Повідомлення:
    24
    Симпатії:
    8
    Stropuva-Ukraine, объясните мне будьте любезны, как пользователю Вашего изделия, зачем нужны серповидные накладки устанавливаемые внутри котла, которые из-зи косо привареных полочек и яйцеобразного внутреннего диаметра котла во-первых еле устанавливаются, во-вторых после водружения их на место имеют щели между собой и корпусом, приходится постоянно искать их центр тяжести, острые концы не имеют опоры, не входят до конца, чет там приварено не так видать или наплыв металла?, и после каждого сеанса обогрева в следствиии расширения металла, внутреннего диаметра видать, как минимум одну из них я постоянно ищу в груде золы, пока по счастью не присохнут на смолу и нагар, после чистки наша песня хороша ... Так вот, для чего они нужны, принцип работы и возможна ли эксплуатация котла без них. Все одно смола и нагар по всему внутреннему диаметру как перед ними так и выше между рубашкой и воздушным резервуаром, тяга оптимальная и в конце концов регулируется хомутом на дымоходном патрубке, ну и т.п. Только потрудитесь с ответом, а не перекиньте через себя неудобные вопросы, как в предидущих моих сообщениях, отделавшись рекламой.

Останнє редагування: 4 гру 2015
  5. ckykas

ckykas Підмайстер

Повідомлення:
    82
    Симпатії:
    21
    Адреса:
    запорожье
    @Yan Pol, Я думаю нужно без них они нужны для чистки Если нет то поправте меня

6. Yan Pol

Yan Pol Стажер

Повідомлення:
    24
    Симпатії:
    8
    каким образом, чет не въеду, есть скребок и щетка металлическая специальная, а ими как и почему не один, для двух рук чтоль )

7. ckykas

ckykas Підмайстер

Повідомлення:
    82
    Симпатії:
    21
    Адреса:
    запорожье
    Ты клацни на мобильник выложи надо глянуть ты пишеш Так вот, для чего они нужны, принцип работы и возможна ли эксплуатация котла без них.Пробуй без них

8. Yan Pol

Yan Pol Стажер

Повідомлення:
    24
    Симпатії:
    8
    раз оно положено и должно быть вложено, то для чогонито оно нужно, подожду таки Stropuva-Ukraine, хочу все знать как говориться ) потом попробуешь нитак и гарантия того )

9. Іван 55555

Іван 55555 Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.306
    Симпатії:
    1.140
    Адреса:
    калуш
    яка гарантія?вона відсутня.

10. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    Якщо я вірно зрозумів то мова іде про "колосники". Виробник вказує що вони для вугля. І косо приварені гачки були майже на усіх Стропувах які я монтував.
    До речі де представник виробника "загубився", хотілося б почути відповідь про ручки що відкриваються ПОСТ 606.

Поділитися цією сторінкою