Выбор производителя теплого пола

Тема в разделе "Теплые полы", создана пользователем Mihail_s, 20 июн 2008.

1. s_vladimir_79

s_vladimir_79 Майстер

Симпатии:
    32
    А чого інша? Они не из ПВХ сделаны?

Это я так утрирую, т.к. основная проблема пленки - в ее контактах с проводом.

2. Silvanore

Silvanore Майстер

Симпатии:
    18
    Інша не тому що вони не з ПВХ.вони таки так з ПВХ. Цей топік не про вікна, а про теплі підлоги.:-[

Добавлено через 3 минуты 33 секунды
    Значить пайка надійніша ніж затискачі чи клепки. Так як останні це чисто межанічний контакт.

3. sco69

sco69 Новачок

Симпатии:
    1
    Відповідь: Re: Теплый пол

Почитав вашу статтю, здається все логічно, але думаю не все так як написано. Пояснити всі деталі не можу, бо не знаю точно що відбувається, але є практичний досвід.
    Я 2,5 роки прожив в Південній Кореї, там ТП це система опалення яка існує вже багато століть. Раніше коли опалювали вогнем по суті робили димоход під підлогою, він як змійка йшов від краю до краю і потім в протилежному кінці кімнати була труба. Зараз зрозуміло що роблять це за допомогою води або електрики. Але я не бачив там багато сонних та в’ялих і потних дітей. Батареї там взагалі така ж рідкість як в нас тепла підлога. З приводу того що ТП сушить повітря - це факт, майже в кожному домі стоїть парагенератор. Але за 2.5 роки я ну геть не страждав від сухості повітря, я цього навіть не помічав. Також не можу сказати що кореці хворіють більше за нас, а як я вже казав ТП там в кожному домі. Теж саме стосується і Японії. Тому думаю що те що написано в статті не все вірно, хоча пояснити детально чому не можу. Але досвід є досвід.

Добавлено через 19 минут 49 секунд
    Дам відповіді на поставлені питання:
    1. Тепла підлога в Кореї використовується протягом багатьох століть.
    2. Відношення ТП - радіатори в Кореї, таке ж як в нас Радіатори - ТП, тобто в Кореї стільки ТП скільки в нас радіаторів, а радіаторів скільки в нас ТП.

Це самий що не на є приклад з життя, бо прожив в Кореї 2.5 роки і це все знаю не з книжок, а на живому досвіді. Детальніше розписав про це вище.

Добавлено через 19 минут 5 секунд
    Знов таки дозволю собі не погодитися:
    Про феншуй корейці куди більше за нас знають, але в них тепла підлога з водяним опаленням це норма як в нас радіатори.
    З ремоното згоден не просто, але я коли питав, вони казали, що особливих проблем не мають, все залежить від матеріалів які використовують. Крім того зараз в нас теж труби що підходять до радіаторі часто в підлогу або стіни заливають, тому у випадку ремонту теж буде геть не просто.

4. Alexxxl

Alexxxl Новачок

Симпатии:
    19
    Я перечитал тему. Сделал вывод, что s_vladimir_79 - лжец! Слишком много вранья о марке, которую он представляет. Так же много с его стороны негатива в отношении других производителей. Особенно Теплолюкс - крупнейшего производителя тёплых полов в Европе, который он по каким-то неведомым мне причинам записал в разряд некачественных марок.
    Хочется спросить - По чём опиум для народа???

5. Silvanore

Silvanore Майстер

Симпатии:
    18
    З якого часу Теплолюкс потрапив у число європейських брендів?:-[

6. Alexxxl

Alexxxl Новачок

Симпатии:
    19
    По всей видимости, немного раньше чем ваш пресловутый нексанс появился на рынке украины.
    Прошу заметить, я не говорю, что марка которую вы предствавляете плохая, но она по некоторым параметрам реально уступает теплолюксу.
    Взять хотя бы цену. Или я не прав? ;-)

7. Silvanore

Silvanore Майстер

Симпатии:
    18
    Наскільки мені відомо Нексанс уже давно на ринку України, а Теплолюкс так і не належить до європейських брендів по своїй природі. Просто нормальний азіат.
    Це що до запитання. А що до ціни то Ексон, хоча поки що не числиться в європейських брендах через свою молодість, по ціні і якості переважає Теплолюкс. Чи на так? От а насправді самим першим напевне був Деві - також європейський бренд але по ціні/якості на голову, а може і більше переважає Теплолюкс. Давайте дивитись на речі реально.:-[

8. Alexxxl

Alexxxl Новачок

Симпатии:
    19
    Интересный подход, производитель находится в Европе, а вы назвваете теплолюкс азиатом. Это с какого перепуга???
    Эксон конечно дешевле именно теплолюкса, но находится в одних ценовых рамках с маркой наш комфорт, которая в свою очередь производится там же где и теплолюкс. По качеству опять же уступает всем маркам которые я знаю. И ассортимент у них плохой. И при мантаже они неудобные. И терморегуляторы у них слабенькие.
    Деви - хорошее качество, но высокая цена, гарантия только на 10 лет, производится уже невесть где, и проблема с сервисным обслуживанием.
    Уже лет семь занимаюсь анализом этого рынка, а вы мне будете рассказывать, что лучше, что хуже. :down:

9. Ilun

Ilun Підмайстер

Симпатии:
    11
    DEVI дает гарантию 10 лет не потому, что через это время кабель перестанет работать, а потому что через это время в среднем по Европейским меркам происходит реконструкция жилья и обновление закладываемых нагревательных кабелей, которые могут работать более 50 лет. А Вы попробуйте например снять плитку, не повредив нагревательный мат или десятилетиями одна и та же обстановка и планировка?
    Продукция производится только на заводах в Дании и Польше. Я не заметил ухудшения качества, только плюсы и доработки.
    По сервисному обслуживанию DEVI, которое построено по Европейским нормам и согласно законодательства Украины, так другие производители или поставщики продукции могут только ровняться до этого уровня. На Украине 7 региональных сервисных центров со всем необходимым оборудованием для поиска и устранения неисправностей в нагревательных системах. И потребители очень часто звонят именно в DEVI со своими проблемами в нагревательной системе от других производителей, потому что DEVI известный бренд, который может им помочь.

10. Silvanore

Silvanore Майстер

Симпатии:
    18
    С какого перепугу производитель теплолюкс находится в Эвропе. В Азиопе это точно, поэтому азиат.:-[
    До речі з Ілюн я повністю згоден, сервіс деві на високому рівні, але за кадрами треба контролювати, іноді не чуйно ставляться до проблем клієнтів. До речі Нексанс підтримує сервіс не на гіршому рівні чим Деві хоча підтримує в своїх обов'язках і Нексанс і Ексон. Не відмовляє і клієнтам з теплолюкса, Нашого Комфорту, та іншим.
    Сервіс теплолюкса і НК. дуже слабенький.

Поделиться этой страницей