Своїми руками Камін з газобетону

Тема у розділі 'Печи и камины', створена користувачем Ігор1952, 12 бер 2013.

?

Голосуєте за цю тему?

Голосування закрито 18 кві 2013.
  1. Так

    100,0%
  2. Ні

    0 голосів
    0,0%
  1. Андрій Львівський

    Андрій Львівський Стажер

    Повідомлення:
    21
    Симпатії:
    8
    Адреса:
    м.Львів
    До вашого каміну ніяких зауважень немає, це ваш витвір мистецтва і вам з ним жити. А от щодо нагріття стіни я не згоден. Для чого даремно витрачати енергію на стіну ,котра не виконує жодних функцій,окрім поїдання енергії.
     
    Останнє редагування модератором: 22 лют 2016
  2. Ігор1952

    Ігор1952 Майстер

    Повідомлення:
    53
    Симпатії:
    51
    Адреса:
    м. Львів
    Наперед вибачте - я спрощено : горить вогнище - тепло розсіюється у всі боки але найбільше втікає вверх. Ми його приручили , затиснули в топку каміна , печі і т. п . втрачаємо частину тепла через димар , але не маємо диму, іскр і т. д. А задня стінка хай добре нагрівається - це ж акумулятор тепла, вона віддасть його приміщенню. Попередньо я зауважував, що як правило камін не тулять до зовнішньої стіни. З повагою Ігор зі Львова.
     
    Papp Janos та Володимир П подобається це.
  3. Андрій Львівський

    Андрій Львівський Стажер

    Повідомлення:
    21
    Симпатії:
    8
    Адреса:
    м.Львів
    Приємно що Львів вирує майстрами.
     
  4. Ігор1952

    Ігор1952 Майстер

    Повідомлення:
    53
    Симпатії:
    51
    Адреса:
    м. Львів
    Взагалі то я залізничник в третьому поколінні
     
  5. Klim in

    Klim in Бригадир

    Повідомлення:
    755
    Симпатії:
    120
    Адреса:
    Есть город который я вижу во сне
    Позволю себе с Вами не согласиться. В Англии именно так и поступаю, даже более - дымоход строится снаружи. Почему - не знаю, видимо загадочные местные нравы или традиции. Как впрочем и раздельные краны для горячей и холодной воды. :).
    А Ваш камин мне действительно нравится!
     
    Ігор1952 подобається це.
  6. Ігор1952

    Ігор1952 Майстер

    Повідомлення:
    53
    Симпатії:
    51
    Адреса:
    м. Львів
    Спаибо за Ваш отзыв.Что касается Англии - я тоже не так давно узнал о точке росы в строительстве и т. п.
     
  7. майстер 777

    майстер 777 Стажер

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    2
    зайшов вперше на форум і незважаючи на те що дописи проводились вже давно хочу поділитись своїми думками для тих хто хоче купляти і встановлювати в дома камін. Звісно на скільки він буде якісним багато залежить від спеціаліста, але немало важливо вибрати фірму виробника, на даний час на ринку дуже багато різноманітних топок з багатьма із них я знайомий оскільки сам здійснюю монтаж, тому я завжди своїм клієнтам говорью (коли задають яка топка краща) ціна завжди має відповідати якості і країні виробника, наприклад фірма КАВ-МЕТ написано, що виробник Польща і дана інформація відповідає дійсності, а от фірма КРАТКІ написано що теж виробник Польща однак дана інформація не відповідає дійсності КРАТКІ це 100% КИТАЙ. Однак у нас час багато людей звикли довіряти рекламі. Також хочу зазначити, що багато топок які є на ринку перетинають кордон України в розібраному вигляді тобто металолом для того щоб несплачувати на кордоні мито і все таке...в подальшому дана продукція складається у нас як кажуть за пляшку горілки і відправляється в магазин ну а дальше до споживача. місяць назад моя клієнтка придбала таку топку в спеціалізованому магазині фірми "КРАТКІ" модель "ЗЮЗЯ" який має усі необхідні документи а саме сертифікат якості да інші дозвільні документи, але коли я побачив цю топку у мене виникли сумніви що до неї ...поділившись своїми здогадками з власницею остання запевнила що там усе гаразд.
    Ну щож я дану топку змонтував на вигляд все було чудово але крізь топку просочував дим коли прийшла з претензіями в магазин їй сказали що у вас майстер поганий ну і пішло і поїхало прийшли так звані "специ" з магазину щоб подивитись ну і я прийшов в моїй присутності розібрали портал (Обудову) витягнули топку і таки визнали що в топці не герметично з єднані деталі ну і погодились поміняти на іншу ... топку поміняли (вірніше при нас розібрали зачистили і склали) мені довелось щераз монтувати ну а клієнту довелось ще раз оплачувати мою роботу ... ОТ ВАМ І СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ ФІРМОВИЙ МАГАЗИН.
     
    Вогнистый Владимир подобається це.
  8. Вогнистый Владимир

    Вогнистый Владимир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.054
    Симпатії:
    1.170
    Адреса:
    Украина, Мариуполь
    @майстер 777, Что скажите о фирме - gavrylivsons.com.ua/pechi-dverci/. Благодарю.
     
  9. майстер 777

    майстер 777 Стажер

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    2
    gavrylivsons.com.ua/pechi-dverci/. я так розумію що це магазин назва якого мені нічого не говорить. Питання не в тому де ви купляєте а в тому що ви купляєте якщо вас цікавить виробник топок тоді це фіни норвегія німці ... однак є непогані і бюджетні варіанти звісно якість гірша але на свою ціну політику вони вартують уваги. основне щоб не китай
     
    Вогнистый Владимир подобається це.
  10. Люсия

    Люсия Новачок

    Повідомлення:
    21
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    м. Виноградів
    Завжди говорять майстри які топки встановлюють, що перш ніж топку облицьовувати - її потрібно пропалити. І чим більше тим краще. Щоб бачити чи вона робоча. Шкода звісно, що у Вас так вийшло. Краткі це просто бренд - в них немає свого заводу. Всі деталі дійсно виробляються у Китаї.
     

Поділитися цією сторінкою