Своїми руками Домашній атлетичний тренажер + міні-версія для сина та лавка з регулюванням нахилу

Тема в разделе "Своими руками - отчеты", создана пользователем wellfare, 21 фев 2013.

?

Голосуєте за цю тему?

Голосование закрыто 18 апр 2013.
  1. Так

100,0%
  2. Ні

0 голосов
    0,0%
  1. wellfare

wellfare Інженер

Симпатии:
    891
    Переробвив фіксатор підйому спинок,тому,що на різьбі трохи незручно.[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Ігор, lslav12345, Энки и ещё 1-му нравится это.
  2. vlas.zp

vlas.zp Новачок

Симпатии:
    0
    Якщо не комерційна таємниця, розкрийте будь ласка, розміри чи креслення тренажера, який Ви показали на 7 стор. форуму. Дуже класно виглядає.

3. wellfare

wellfare Інженер

Симпатии:
    891
    Таємниць не є, креслень тим більше. А розміри будь-ласка: висота 2500 мм, ширина 600 мм, довжина 1000 мм. До брусів 1450 мм, до турника 2500 мм, висота сходини 200мм. Ніяких креслень не роблю, так як не зробив жодного одинакового тренажера, хіба що схожі. Розміри дає людина, яка замовляє. В неті достатньо інфи про стійки та тренажери на будь-який смак.

Andrii_M нравится это.
  4. wellfare

wellfare Інженер

Симпатии:
    891
    Сьогодні з племінниками знущались над брусами.Легко витримують 140кг.Хоча в характеристиках вказую максимальне навантаження 120кг.Думаю запас не завадить.[​IMG][​IMG]

славунчик, lslav12345 и Andrii_M нравится это.
  5. wellfare

wellfare Інженер

Симпатии:
    891
    Ось зібрав до кучі.:kluch: Правда,сонце заважає нормально сфотографувати.[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Splitter, Andrii_M и lslav12345 нравится это.
  6. wellfare

wellfare Інженер

Симпатии:
    891
  7. kozakxlopak

kozakxlopak Стажер

Симпатии:
    3
    Дивлюсь і кажу скоромно: У людини талант

8. wellfare

wellfare Інженер

Симпатии:
    891
    Так це ж не я його придумав.Дивлюсь в інтернеті,додаю щось від себе і ось результат.Стараюсь не економити на матеріалах.Прототип http://www.romashka-sport.com/turniki-i-brusya/body-solid-pvkc83 витримує 100кг,а мій (перевірено) 150 кг,тобто запас 50кг. + упори для ліктів +винесено ручки для віджимання,збільшена стійкість з боків.Стараюсь робити якісні речі.Отаке у мене хоббі.victory

Andrii_M нравится это.
  9. wellfare

wellfare Інженер

Симпатии:
    891
  10. wellfare

wellfare Інженер

Симпатии:
    891
    Ще одне замовлення,сьогодні вже забрали.Нерозбірна стійка,лавка та гриф для верхньої тяги.[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Voyutichi, lslav12345 и Andrii_M нравится это.

Поделиться этой страницей