Своїми руками Домашній атлетичний тренажер + міні-версія для сина та лавка з регулюванням нахилу

Тема у розділі 'Своими руками - отчеты', створена користувачем wellfare, 21 лют 2013.

?

Голосуєте за цю тему?

Голосування закрито 18 кві 2013.
  1. Так

100,0%
  2. Ні

0 голосів
    0,0%
  1. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
  2. kozakxlopak

kozakxlopak Стажер

Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    3
    Адреса:
    Володимир-Волинський
    У вас талант, реально талант. Я теж почав робити подібну, але в зв'язку з холодами(в гаражі рохи тепліше ніж на вулиці, зробив паузу). Правда мені ще багато треба зробити.

wellfare подобається це.
  3. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
    Мені дуже подобається займатись цією справою.А все почалося з першого тренажера,що в цій темі.Перші роботи не завжди досконалі,але вчитись на чомусь теж потрібно.Дякую за позитивний відгук!

4. kozakxlopak

kozakxlopak Стажер

Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    3
    Адреса:
    Володимир-Волинський
    Якщо можете, сфотографуйте її знизу будь ласка, і ще цікавлять розміри площадок до яких ви прикручували спинку та сидіння. Якщо я правильно помітив труба фіксується зажиманням. Хотілось би почути думку чи не було б надійніше зробити наскрізні отвори у трубі, щоби фіксувальний елемент проходив наскрізь. У лавці з розетки я помітив насвердлені отвори.
    --- добавлено: Apr 17, 2013 9:41 PM ---
    Читав раніше фарбуєте пулєром, звичайним чи якимось маленьким саморобним? О і питання по фарбі, дивиться просто чудово. Марку підкажіть
    --- добавлено: Apr 17, 2013 9:49 PM ---
    Я от таку робити почав, у неї 3 кути нахилу http://savepic.net/1834051m.jpg

5. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
    Завтра зранку сфотографую.Розмір площадок: на великій 20х10,на меншій 15х10.Труба 20х2,8 входить в 32х2,8.Прийшлось круглим напилком в зовнішній трубі трохи зняти шов.Труби одна в одну входять щільно,такого фіксатора вистачає.Я перед покраскою фіксував спинку під 45 градусів і ступав на пластину всією вагою,витримує,причому фіксатор дуже сильно не затягував.Але цей варіант,що на "розетці",кращий.Просто я його побачив коли лавка була практично готова.Цю лавку робив по кресленню яке мені вислали,а все решта це вже мої видумки,так як на малюнку цих механізмів не видно.А оце подивився в інтернеті варіантів неміряно.На рахунок фарби,зараз користуюсь молотковою "Zip-Guard",краскопульт "Sturm".Фарбую трішки густішою,виходить дрібна фактурка.

6. Andrii_M

Andrii_M Адміністратор Команда форуму

Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    Зарахованих голосів: 17
    Голоси таких форумчан були не зараховані, оскільки написали менше 20-ти повідомлень: kozakxlopak, tsegolko, Mur77, ventel74, Игорь Sl, 0tt0, lab_99, Kvitochka.

7. Кобзар

Кобзар Підмайстер

Повідомлення:
    46
    Симпатії:
    15
    Адреса:
    Одеса
    А скільки коштуватиме така радість для дівчинки 7 років. Моя з турніка не злазить, а я його зробив з епіцентрівської трубки. Боюсь скоро зламається. Зріст 125. Колір можна вибирати?
    Дякую

8. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
  9. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення: