Своїми руками Домашній атлетичний тренажер + міні-версія для сина та лавка з регулюванням нахилу

Тема у розділі 'Своими руками - отчеты', створена користувачем wellfare, 21 лют 2013.

?

Голосуєте за цю тему?

Голосування закрито 18 кві 2013.
  1. Так

100,0%
  2. Ні

0 голосів
    0,0%
  1. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
    Знову ж таки перші лавки мали висоту 40см.Коли почав виготовляти приставки для ніг вирішив підняти на 5см.Як на мене то й 50см було б непогано.Стандарт це добре,але буває доводиться враховувати зріст користувача.На рахунок профільної труби я б використав 50х50х3 і не менше.На свої лавки,ті що зі зворотнім кутом,використовую на основний каркас та приставки 40х40х3.Але в мене в характеристиках максимальне навантаження на лавку 250кг,на приставку 120кг.Але це обмеження приблизне,запас є по-любому.Якщо ще щось цікавить краще запитуйте в листуванні.

2. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
  3. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
  4. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
  5. Юра2

Юра2 Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    5.256
    Симпатії:
    3.925
    Адреса:
    вилково
    @wellfare, Добрый вечер!!! А где блины берёте???

6. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
    @Юра2 і вам доброго!Бліни з моєї домашньої штанги,інколи використовую для унаочнення на фото.Сам,на жаль,поки не займаюсь - спина не дозволяє.

7. Имя уникальное

Имя уникальное Майстер

Повідомлення:
    52
    Симпатії:
    34
    Адреса:
    Киев
    а как насчет такого сделать? как по мне - маркетасты. но идея - прикольная.

8. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
    @Имя уникальное, механізм просто бомба,але в наш час з огляду ціни на такий тренажер дешевше буде винаймати підстраховщика на кожне тренування.Сама ідея варта уваги.:Hi:

9. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
    Спробував виготовити універсальний турник з можливістю монтажу як на стіну так і на стелю.Над якістю зварки не ізгалявся,але в принципі нормально,шви очі не мозолять,функціонал теж влаштовує.Ще трохи підшаманить і якщо буде попит можна буде потихеньку виготовляти.[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 30 лип 2015
  10. Имя уникальное

Имя уникальное Майстер

Повідомлення:
    52
    Симпатії:
    34
    Адреса:
    Киев
    при потолочном варианте, как мне кажется, возможен только сквозной монтаж, анкера - вырвать может. а в целом турничок - на твердую пятерку, ой, по-теперешнему - на 12.

wellfare подобається це.

Поділитися цією сторінкою