Мітинги проти режиму

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем mijki, 12 бер 2013.

  1. Ahfyrtyintqy

    Ahfyrtyintqy Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.408
    Симпатії:
    1.872
    Адреса:
    Украина не Киев
    Считать Ваньку Урганта нормальным-себе дороже. Дураков хватает везде...............
     
  2. mijki

    mijki Заслужений майстер

    Повідомлення:
    7.515
    Симпатії:
    9.715
    Адреса:
    Трускавець
    Нчого особистого - в загальгному я ж маю , думаю , право сумніватися в адекватності іноземця який живе в нашій державі і не акцептує її правил ? Її мову конкретно ? Відповім - маю ! Є три основні варіанти відповідей - це поліглот ( котрого пре від іноземних мов ) , це совкобидло украінофобне безідентичне морально вбите , третій варіант - це кацап-москальський фашист котрий настільки ненавидить Київську Русь-Україну та все що з нею пов"язане що з принципу зневажає ЄДИНУ ДЕРЖАВНУ МОВУ ... до якого варіанту хто відноситься неодмінно показує час ...

    Фільм " мі із будущєго " як і "95 квартал "і решта антиукраїноруської сіоністичної софт-пропаганди з кацап-орди я не вживаю - мені не потрібен негатив в відношенні до нашої культури ( одної з найстаріщих з європейських ) від якихось збочених московських монгол-фінофашистів україноненавистників хронічних ... є приємніщі речі в житті щоб витрачати на такий бруд та тупість свій час .

    Чим мене образив "простой кацап" ? Такого поняття для мене не існує - в москал-какапії живе уйма людей котрі не піддаються фашист-пропаганді і нормально відносяться до моєї ( тв інших ) країни ...таких я поважаю , як поважаю нормального чеха чи поляка ... не більше і не менше ... не важливо чи це по народності чукча чи русич з кубані чи москва аул-піпел чи кавказець чи фінноугр ... .
     
  3. Iggorr

    Iggorr Заслужений майстер

    Повідомлення:
    4.056
    Симпатії:
    10.173
    Адреса:
    Київ
    mijki,Ваша манера вести дiалоги дуже нагадує товариша Вишинського А.Я за його зоряних часiв при тов.Сталiнi.
    Зразок риторики А. Вишинського на показних процесах, якою він характеризує старих більшовиків з «ленінської гвардії»:
    …"шпионы и изменники", «зловонная куча человеческих отбросов», «звери в человеческом облике», «отвратительные негодяи»… «Расстрелять их всех, как бешеных псов!»… «Раздавить проклятую гадину!»
    Той самий гол,тiльки в iншi ворота...:Hi:
     
    Дон, Andrii_M, мастер+в та 2 іншим подобається це.
  4. Мирослав

    Мирослав Заслужений майстер

    Повідомлення:
    4.206
    Симпатії:
    4.272
    Адреса:
    м. Ужгород
    Я власне бачення висловив давно: по темі згідно заголовку - на першій сторінці, допис 8;
    по Вашій агресивній балаканині - на сторінці 8 допис 74 знизу.
    До речі, стосовно Вашого лексикону.
    Свою точку зору на те, як має себе вести адекватна людина, я висловлював багатократно і в різних темах. Суть - агресивність і хамство, грубість і відсутність елементарної вихованості ніяким чином не красять людину і свідчать про її суспільну неадекватність. В якій мірі це віднести до Ваших дописів - думайте самі, Ви ж у нас он який розумний, всіх повчаєте.
     
    Дон та Iggorr подобається це.
  5. Iggorr

    Iggorr Заслужений майстер

    Повідомлення:
    4.056
    Симпатії:
    10.173
    Адреса:
    Київ
    "сіонізм-фашизм"-це,взагалi незрозумiлий "перл".Яким чином Ви об"єднуєте в одну купу iдеологiю,що ставить за мету повернення євреїв на землю Iзраїлю з iдеологiєю,що ставила за мету знищення тих самих євреїв.Чи при монголо-татарському нашестi монголи винищували татар?А може-чехи словакiв?Чи австрiйцi угорцiв?
    mijki,досить вже "сипати" штампами у своїх повiдомленях,бо читаючи їх,починаєш нудьгувати.Може Ви й вважаєте себе адептом нової релiгiйно-полiтичної течiї,та тiльки ми,навряд-чи Ваша паства...Тому що кожен має власну думку i не намагається нав"язати її силомiць.
     
    Дон, мастер+в та Мирослав подобається це.
  6. mijki

    mijki Заслужений майстер

    Повідомлення:
    7.515
    Симпатії:
    9.715
    Адреса:
    Трускавець
    Я бачу що *дістав трішки* це добре... вся моя *балаканина* спрямована на вираження власного бачення на режим його витоки та як до такої біди могло взагалі дійти ...

    Нікого ображати ні разу не збираюсь, скажу одне - на кацап-москаль-ординських форумах банять за адекватність та патріотичність щодо Київської Русі та народу ... там поважаються виродки які відреклися своєї народності та своєї людської сутності в їм"я розквіту орди зла ... дорога туди широка та ленгка ... доречі !!! )))) тут маєм діалог - це суперово !!!

    Іггор - сіоністичні фашисти це ті що ставлять інтереси власної нації вище будь чого - вони знищують інші народи тисячами за допомогою зброї массового ураження підступу, зради ітд.- мосад -як знаряддя . Нічого спільного вони з віруючими ( насправді ) євреями не мають . Кацапфашисти ж сконцентровані в москвааулі і їхнім інтересом є - знищення Києвської Русі - нас як факту ... , і цей інтерес співпадає з інтересом сіоністичних фашистів ... от і все ...Не намагаюся нав"язати а лише ВИСЛОВЛЮЮ свою думку і хотів би дуже почути ваші думки на ситуація як ми до *ТАКОГ докотилися і може хтось знає що зробити щоб можливо хоч наші діти колись змогли гордитись своєю державою та тим що є представниками древнього, європейського народу ( що пережив біду і вийшов переможцем ) ...
     
  7. mijki

    mijki Заслужений майстер

    Повідомлення:
    7.515
    Симпатії:
    9.715
    Адреса:
    Трускавець
    ....
     

    Вкладення:

    Iggorr та Мастер ЭВН подобається це.
  8. mijki

    mijki Заслужений майстер

    Повідомлення:
    7.515
    Симпатії:
    9.715
    Адреса:
    Трускавець
    good .....

    Гуманітаристика як простір вирішальної боротьби.


    http://www.farion.info/dopysy/publikatsiyi-v-zmi/00001838/
    --- добавлено: Apr 22, 2013 8:23 PM ---
    "- Цікаво, що влада, яка сама розбазарює мільярди, притискає сферу освіти вимогами ощадності, скорочення кадрів, ущільнення факультетів і галузей. Чи не є це певним фарисейством і облудою, за допомогою яких цілком національно безвідповідальна влада хоче знівелювати, принизити гуманітарну сферу як зону інтелектуально-духовного опору, аби повністю контролювати суспільство?" bravo


     
  9. Ahfyrtyintqy

    Ahfyrtyintqy Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.408
    Симпатії:
    1.872
    Адреса:
    Украина не Киев
    Простой пример. За апрель месяц в школе проводят второе родительское собрание. Вопрос-ремонт класса. На повестке-замена окон на пластиковые. Раз собрались-решили,меняем. Но оказываеться-не все так просто. На ремонт школы надо сдавать 150грн, а ремонт класса-это не ремонт школы. :banka:
     
  10. Andrii_M

    Andrii_M Адміністратор Команда форуму

    Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    Ahfyrtyintqy, а самое интересное, что это все идет даже не от руководства школы, а от минобразования. Поскольку оно ставит такие задачи и в то же время не выделяет нужных средств. Так было давно, ничего не изменилось и сейчас (кроме сумм которые надо сдавать).
     
    Мирослав подобається це.

Поділитися цією сторінкою