"Водограй" - біопрепарат для септиків

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем Voyutichi, 22 чер 2009.

1. Olexandr

Olexandr Стажер

Повідомлення:
    11
    Симпатії:
    2
    Просто водограївці (в основному біолог під десятком різних ніків) днями й ночами сидять і пишуть в інтернеті на всіх можливих сайтах самі собі похвальні відгуки та рекламу свого чудодійного солодкого препарату. Титанічна праця... і все за якихось 10% (100/10=10%:K), та ще й віршики всякі на тему г..на треба писати на своєму сайті, та працювати в фотошопі, щоб переконати тих, хто ще сумнівається... Розрахунок простий, поки люди зрозуміють, що попали, продать якомога більше польської кукурудзи. І не важливо, що той хто вже раз попався, більш не купить даного високотехнологічного препарату. Пошукова система видає безліч посилань на водограй. А дійсно ефективні препарати люди купують за рекомендаціями знайомих.

2. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    Відповідь: "Водограй" - біопрепарат для септиків..

Трохи новин з фронту по застосуванню водограю.
    Вадим Борисович зв"язався зі мною напряму, за допомогою телефону і, попередньо розпитавши докладно про мої дії при застосуванні препарату, вказав на суттєве упущення з мого боку, а саме: відсутність допдиву свіжої (без бактерій водограю) води. Тобто бактерії немали простору для життя.
    І вислав мені додаткову коробку припарату для продовження експерименту.
    Коробку я прийняв і з ентузіазмом відновив дослід.
    Розвів 2 (два) пакети (оди у мене був ще з попереднього разу) у ведрі води, почекав пів-дня і вилив у майже порожню вигрібну яму. Перед цим я все-таки замовив машину і викачали 10м3, майже до дна.
    Що мушу признати - пройшов місяць, а яма ще не повна, заповнена десь на 1/4 - 1/3. тиждень назад розвів додаткову порцію препарату у ведрі води, дав настоятись пів-дня (бо щось мені здається, що того терміну, вказаного у інструкції, мало для доброго старту розмноження бактерій) і вилив у яму.
    Не можу сказати, що ми менше користуємось каналізацією ніж минулого року, але за такий час яма вже була у нас повна. Мало часу для ствердного позитивного відгуку про препарат, але сильно хочеться, щоб це препарат працював так, як обіцяє реклама.
    Використаю всю пачку - тоді скажу враження від роботи цього препарату.

1 людині також подобається це.
  3. nexset

nexset Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.452
    Симпатії:
    627
    Адреса:
    Полтаская обл. пгтШишаки
    ХАчу ЧУДА beer
    УДАЧИ ВАМ В ВАШИХ ЭКСПЕРЕМЕНТАХ!!!!
    слежу с интересом:vo:

4. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    +1 так теж цікаво

5. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    Відповідь: "Водограй" - біопрепарат для септиків..

orex_, соррі, не вислав ще.. обов"язково з понеділка, все забуваю взяти.

6. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Voyutichi, доброго дня, не проблема зара і так ж... в милі, вже все по доставало по повній програмі.

7. Olexandr

Olexandr Стажер

Повідомлення:
    11
    Симпатії:
    2
    Нещодавно відкачав вміст вигрібної ями, куди добросовісно, чітко дотримуючись інструкції, а також рекомендацій сайту золотар, протягом чотирьох місяців додавав водограй. Що я там побачив? Теж саме, що й завжди до цього... Стінки ями вкриті тим самим нальотом, на зливній трубі той самий шар бруду... Ефект нульовий. Не переводьте гроші!!!:down:

Андрей123 подобається це.
  8. биолог

биолог Майстер

Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39

Olexandr зарегистрировался на этом форуме с одной целью, выполнить миссию чёрного пиара, так как сам является менее успешным продавцом биопрепаратов. Скажу, как и прежде, пан Olexandr, вместо анонимных писулек на форуме работайте добросовестно, помните, земля круглая, как аукнется так и...
    С уважением, биолог.

9. Olexandr

Olexandr Стажер

Повідомлення:
    11
    Симпатії:
    2
    Біолог, Луганск, полковник у відставці і ще купа ніків, під якими Ви розхвалюєте самі себе по різних форумах. Я пишу з єдиною метою, щоб на моїй помилці навчились інші і не були обдурені Вами, як я в свій час... Я ніякого відношення то торгівлі не маю, працюю простим інженером, якщо Ви прочитаєте мої попередні повідомлення, то зрозумієте, що я нічого не "піарю", я навпаки хочу придбати якісний препарат для свого господарства. Повіривши Вам і рекламі по прилуцькому радіо, я викинув 105 грн. на вітер, вірніше в каналізацію... Дехто з моїх знайомих теж купили Вашу кукурудзу з цукром, результат такий самий як і в мене. А замля дійсно кругла... Не обманюйте людей...
    З повагою, Олександр.

10. биолог

биолог Майстер

Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39
    Доброго дня, Олександр. Я не Ванга, міг і помилитися відносно Вас, було підозрілим співпадіння дат Вашої реєстрації і обвинувачення мене з самого моменту реєстрації. Навіщо клеїти мені стільки псевдонімів. Якщо ви дійсно незаагажований інженер, мої вибачення Вам, а якщо дасте адресу, то грощі будуть перераховані, це не проблема. Переступіть свою гординю, давайте спілкуватися не на публіці, і вирішимо всі від мене залежні питання по Вашому господарству, де всеж таки біопрепарати повинні працювати. На сайті www.zolotar.org.ua є телефони, адреса, та електронна скринька.
    У зручному форматі для Вас чекаю зв'язку.
    З повагою, Біолог.

Поділитися цією сторінкою