"Водограй" - біопрепарат для септиків

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем Voyutichi, 22 чер 2009.

  1. биолог

    биолог Майстер

    Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39
    Як довго каналізаційна вигрібна яма чи септик може поглинати стоки?
    Вигрібна яма або септик, у які зливаються побутові каналізаційні стоки, згодом переповнюються. Залежно від породи ґрунту в даній місцевості та інтенсивності його забруднення відповідними стоками, термін ефективної роботи вигрібної ями або септик без відкачування може бути різним. У глинистому ґрунті та при надходженні великої кількості води і надлишкових жирних та маслянистих стоків, переповнення резервуара починається раніше. У піщаному ґрунті і при менш інтенсивному водовідведенні каналізація працює задовільно більш довгий період. У будь-якому випадку, за відсутності мікробіологічного очищення стоків у локальній каналізації та в прилеглому до неї ґрунті накопичуються органічні відходи. Органічний осад у вигляді фекалій, мила, залишків їжі закупорюють та герметизують каналізаційну ємність зсередини. Грунт, за стінками вигрібної ями або септика також в результаті забруднення перестає виконувати функцію, що вбирає рідину.
    Що робити, щоб вигрібна яма або септик не переповнювалися та були довговічними?

    малюнок.jpg
     
  2. биолог

    биолог Майстер

    Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39
    Шукаєте ефективний біопрепарат для очищення стоків у вигрібних ямах і септиках? Тоді біопрепарати ТМ Водограй і Alligator – саме те, що вам потрібно!

    Водограй і Alligator – це біологічні препарати, призначені для очищення стічних вод від органічних забруднень. Вони містять унікальну комбінацію мікроорганізмів, які активно розкладають відходи та інші забруднення в стічних водах. Ці препарати не тільки ефективно очищують воду, але й допомагають відновити водопоглинання прилеглого ґрунту.

    Використання Водограю та Alligator має безліч переваг. Перш за все, це дозволяє уникнути неприємного запаху, який часто супроводжує роботу каналізаційних споруд. Друге, вони є безпечним і екологічно чистим рішенням, що не завдає шкоди навколишньому середовищу.

    Третє, використання Водограю та Alligator дозволяє економити гроші та час. Завдяки його ефективному дії, потрібно менше часу і зусиль, щоб очистити стічні води і не викликати асенізаторську техніку для відкачування стоків. Це знижує витрати на утримання септика або вигрібної ями.
    Продовження статті дивіться за посиланням:vodograi.org/uk/library/household/best_septic_treatment/
    картинка.jpg
     
  3. биолог

    биолог Майстер

    Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39
    Чи потрібні в каналізації бактерії, що працюють без кисню?

    Часто на різних форумах у спілкуванні між домовласниками обговорюється питання використання бактерій для очищення каналізаційних стоків. Нещодавно побачив таке оманливе уявлення одного власника вигрібної ями: «В 90 відсотків випадків каналізація щільно закрита люком ! Потрібні бактерії що працюють і без кисню».

    Таке твердження катигоричне, абсурдне і абсолютно не вірне, тому що не відповідає дійсності, а тільки вводять в оману людей, що користуються автономною каналізацією.
    Продовження статті за посиланням: vodograi.org/uk/library/household/anaerob/
    skafandr.jpg
     
  4. биолог

    биолог Майстер

    Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39
    Приклад застосування біопрепарату для очищення каналізаційних труб

    При використанні біопрепарату Руйнівник жиру сухий в термін до 7 днів з каналізаційних труб вийшли щільні органічно-мінеральні утворення, що опинилися у вигрібній ямі і плавали на поверхні стоків. На фото, що нам передав споживач нашого біопрепарата фрагменти речовини, що були видалені з труб каналізації.
    vodograi.org/uk/shop/vodograiplus/
    fat1-600x965.jpg.1f40f68a5ed41c1633f048a628035e61.jpg
     
  5. биолог

    биолог Майстер

    Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39
    Дізнайтеся про бактерії для очищення септиків та вигрібних ям.
    Благоустрій приватного будинку пов’язаний із проведенням автономної каналізації. Очищення септиків та вигрібних ям туалетів – проблема, з якою стикаються багато власників приватних домогосподарств та дач.

    Є три способи позбутися нечистот і неприємного запаху:

    1 – викликати асенізаційну машину

    2 – використовувати хімію

    3 – живі бактерії для септиків та вигрібних ям, які є у складі біопрепаратів ТМ «Водограй» и «Alligator». Мікроорганізми дозволяють очищати каналізацію з найменшими витратами, не завдаючи шкоди здоров’ю.

    Бактерії для септика та вигрібної ями – це спеціальні живі мікроорганізми, які природним чином переробляють вміст автономної каналізації. Бактеріально-ферментний спосіб переробки каналізаційних відходів використовується за кордоном вже понад півстоліття, у нас цей метод застосовується трохи більше десятиліття. Дія біологічного засобу для септиків полягає в тому, що вміст септиків вигрібних ям туалетів є живильним середовищем для бактерій. Очищення відбувається в такий спосіб.

    Очищення відбувається в такий спосіб.

    Бактерії, поміщені в септик, розщеплюють органічні компоненти стоків на воду, мінеральні речовини та вуглекислоту.

    Вуглекислий газ випаровується, а очищені стічні води вбираються у ґрунт – у відкритих ямах, де передбачена можливість фільтрації рідини.

    На дні може утворюватися мінімальна кількість мінерального осаду, який за певних умов використовують у якості добрива у ґрунт.

    Якщо використовувався засіб для очищення септика закритого типу, очищену воду відкачують за допомогою дренажного насоса, потім вона надходить на додаткову обробку у фільтраційні колодязі і вже після цього зливається в грунт.

    Використання живих бактерій для септиків при очищенні має значні переваги, на які звертають увагу власники приватних будинків.

    Абсолютна безпека для довкілля та здоров’я людини.

    Після очищення каналізації за допомогою живих бактерій для септиків та вигрібних ям у деяких випадках відфільтрованою стічною водою можна поливати город, газон, дерева, кущі, а мінеральними відкладеннями удобрювати ґрунт.

    Надають дезінфікуючу дію, знищуючи хвороботворні мікроби. Очищення відбувається швидко, неприємний запах зникає за кілька днів.

    На відміну від хімічних препаратів, не впливають руйнівно на стіни септиків – бетонні, пластмасові та абсолютно нешкідливі для екології.

    Мають широку сферу застосування – від вигрібних ям до промислових очисних споруд.

    Використання біопрепаратів скорочує або скасовує витрати на виклик асенізаторів. Вартість цих ефективних засобів для септиків непорівнянна з користю, яку приносять живі бактерії.
     

Поділитися цією сторінкою