Своїми руками Дерев'яні сходи в будинку

Тема в разделе "Лестницы", создана пользователем woxhol, 18 фев 2013.

1. slavko.malynovsky

slavko.malynovsky Інженер

Симпатии:
    634
    Різець можна регулювати.( Придумав не сам,щось подібне з трубок бачив в Епіцентрі. )Потім скину ще кілька фоток.

2. slavko.malynovsky

Симпатии:
    634
    Фото-1437.jpg

Вложения:

3. woxhol

woxhol Заслужений майстер

Симпатии:
    1.089
    Дякую дуже наглядно,нажаль токарка це той вид мех.обробки що в мене не прижився але декілька сходів з власними балясинами я все ж таки зробив.Але зара прийде вуйко Ролянд(Земляк)то він собі з вами побалакає:-D,бо він токарку любить страшне як:-D.До речі скажіть де Ви мешкаєте і чи берете замовленя на балясини,питаю на всякий випадок може пригодиться.

4. slavko.malynovsky

Симпатии:
    634
    Мешкаю недалеко Львова,година їзди на маршрутці . На рахунок замовлень як не буду зайнятий то чого б не послухати.

5. woxhol

Симпатии:
    1.089
  6. 7-7

7-7 Підмайстер

Симпатии:
    2
    а можна про процес шліфування-лакування?

7. woxhol

Симпатии:
    1.089
    Шліфування це складова професії столяр тому такі знання посягаються тільки на практиці.:Hi:

8. 7-7

7-7 Підмайстер

Симпатии:
    2
    але все таки, я бачив як зараз роблять - раз полакували, трохи пошліфували і ще раз задувка лаком - і класна блискуча поверхня (і по брехунцю чув, виступав один викладач з яворівського училища, теж жалівся, що сучасні лакопокрівельні матеріали зіпсули працю справжнього столяра :) )

9. woxhol

Симпатии:
    1.089
    Це називається "чули дзвін але не знали де він":-D....Фінішна обробка деревини це трудоємкий процес з багатьма факторами,щоб отримувати готову деталь для лакування відразу після мех.обробки це на данний момент майже нереально,тобто реально в плані халатності але аж ніяк в плані якості.Тому "не читайте перед обідом радянських газет" а краще якщо цікаво то в інтернеті є безліч інформації по підготовці виробу до лакування,правда інформація "без нюансів",поверхнева,бо це все ж таки професія і на цьому заробляються гроші:Hi:.Тому будьте готові що ділитися в повному об'ємі ніхто не буде,по перше-довго,по друге-багато не зрозумієте,по третє-Ви і так зробите по своєму ігноруючи поради,не Ви перший....

Dr. Mozes, акула941, Бударх и 4 другим нравится это.
  10. 7-7

7-7 Підмайстер

Симпатии:
    2
    Ви самі собі заперечуєте, ясне діло, що я зроблю по своєму, як я можу зробити правильно, якщо як ви висловились вся інформація без нюансів

земляк нравится это.

Поделиться этой страницей