Конкурс "Зроби сам 2013"

Тема у розділі 'Своими руками - отчеты', створена користувачем Andrii_M, 18 лют 2013.

1. Юра2

Юра2 Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    5.256
    Симпатії:
    3.925
    Адреса:
    вилково
    А я уже готовлюсь.

rodnik2 та Andrii_M подобається це.
  2. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
    Спочатку хотів розмістити допис в "Курилка, болталка",але не знайшов відповідної теми і так як ця тема має назву "Конкурс "Зроби сам 2013"вирішив написати сюди.По-перше дружина з дочкою поїхали до батьків на Вінничину,по-друге ми з сином залишились на господарстві.Все доглянуте і нагодоване.А я зробив собі,так би мовити вихідний.Синуля на кухні грає на PSP,а я за компом.Значить,до чого я веду,на рахунок конкурсу,ну сам собі зробив якби свято ось:((для когось може це повсякденність,але в мене за роботою не получається,хоча часом дуже кортить)[​IMG][​IMG]Бачу багато форумчан цілими днями просиджують на форумі,дають "кваліфіковані поради",щось критикують,обговорюють політичні питання(сам умудрився туди ніс всунути,але я все рівно нічого в тому не розумію,скоріш не маю бажання).І на рахунок останнього думаю,невже варто довбати клавіатуру і висловлювати свої,так би мовити переконання,замість того,щоб допомогти,наприклад,своєму сусіду чи родичу на взаєм їхньої допомоги.Чого стогнати,що в нас все погано і потрібно десь звідси виїзджати.Типу якщо ми виїдем решті зразу стане краще.Не хочу тратити свій час на непотрібну писанину,мабуть для багатьох,але з ким поділися як не з вами.Ще раз наголошую,що досвіду спілкування онлайн в мене нуль,тому,що це мій перший форум в якому я беру участь.З повагою до кожного Роман!

kvit, Володимир П, Andrii_M та ще 1-му подобається це.
  3. lslav12345

lslav12345 Прораб

Повідомлення:
    449
    Симпатії:
    304
    Адреса:
    Киев
    Клиенту пиваbeer больше не наливатьCrazyrofl, видать заскучал по второй половине:Hi:

4. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
    Ну,пиво я сам наливаю,а що стосується другого,трохи є.На рахунок алкоголю мене важко звалити,запобіжники спрацьовують на ура.Хоча під цим ділом я ще адекватніший ніж так,агресія десь пропадає.victory

lslav12345 подобається це.
  5. Andrii_M

Andrii_M Адміністратор Команда форуму

Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    wellfare, досить дразнитися пивком - тут до вихідних ще сьогодні і завтра працювати :(

6. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
    Не факт що я на вихідних собі таке дозволю.Замовили дробилку для кори,буду думати яким чином це діло зкомплектувати.А зараз готую чергового спортивного монстра до продажу.Тобто поки сохне фарба,я оце трохи збочинив.

7. Andrii_M

Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    wellfare, ну тоді за вдалий покрас монстра beer

8. wellfare

wellfare Інженер

Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
  9. мастер+в

мастер+в Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.542
    Симпатії:
    1.907
    Дмитрий ДАР та Andrii_M подобається це.
  10. Andrii_M

Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    мастер+в, знаю не по наслышке о Почте России. Как-то моя заказная посылка шла в Россию месяц и неделю (хотя на заказные срок доставки должен составлять до 1 месяца). Причем я отслеживал ее по коду через сайт почты - в Москве она была меньше чем через неделю, потом долго-долго проходила таможню и сортировку, пока отправили в Самару. Представляю сколько пришлось бы ждать, если бы это было село в одном из регионов. Попробуйте отследить местонахождение посылки через сайт (код посылки указан в чеке, который выдали на почте при отправке): http://www.russianpost.ru/rp/servise/ru/home/postuslug/trackingpo
    --- добавлено: 20 июн 2013 в 21:33 ---
    ПС: зол я на таможенников (на чей стороне не знаю) - один раз ценное содержимое при отправке с России и очень хорошо защищенное пленкой из пупырышков в коробке с плотного картона + коробке из бумаги было просто варварски поломано.

Поділитися цією сторінкою