Конкурс "Зроби сам 2013"

Тема у розділі 'Своими руками - отчеты', створена користувачем Andrii_M, 18 лют 2013.

1. Батько

Батько Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.523
    Симпатії:
    1.044
    Адреса:
    Новая Каховка. П.Г.Т. Днепряны.
    а нет, будет влиять на результат? или считаются только да

2. Andrii_M

Andrii_M Адміністратор Команда форуму

Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    Рахуються тільки "Так".
    Причину, чому 2 варіанти в голосуванні я описав вище.

3. Батько

Батько Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.523
    Симпатії:
    1.044
    Адреса:
    Новая Каховка. П.Г.Т. Днепряны.
    :vo:

4. maratura

maratura Прораб

Повідомлення:
    238
    Симпатії:
    376
    а ще є пропозиція,щоб віддавали перевагу робтам,вірніше людям,які давно і постійно на форумі.
    А не одноразовим,які зареєструвались,для конкурсу.
    Все рівно після конкурсу їх більше ніколи не буде.90%.
    --- добавлено: Mar 19, 2013 9:39 AM ---

Батько подобається це.
  5. Andrii_M

Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    maratura, всі колись були новачками. Шанси у всіх рівні. Якщо мені подобається робота, то я за неї проголосую, незалежно чи новачок, чи бувалий майстер.

wellfare, kachkarvv, Кремень та 2 іншим подобається це.
  6. Entheos

Entheos Прораб

Повідомлення:
    366
    Симпатії:
    334
    Адреса:
    Киев
    Справедливо. Обожнюю коли справедливо.

7. syawa1970

syawa1970 Інженер

Повідомлення:
    176
    Симпатії:
    585
    Адреса:
    Украина
    Воно то й так! Але читаючи простори світової павутини, натикався ( набагато раніше ), не раз на роботи ( в тім числі і тих хто тут давно зареєстрований ), які тепер повторюються на цьому конкурсі - не вперше. Тобто люди колись працювали щось показували. А всі, кому то було цікаво, могли і в прошлому році і раніше бачить, читать, повторювать! А є роботи , як Ви виразились одноразові, як наприклад моя, ( я не претендую на право першості) але шукайте скільки завгодно , такої не найдете НІДЕ і НІКОЛИ! Найдете 200 кращих і 300 гірших, а саме такого вирішення НІ! А це означає, що людина саме на цьому форумі - КРАЇНИ МАЙСТРІВ , вирішила стартувати і показати на розсуд свої роботи. А взагалі то хазяїн - (читай адміністратор) - барін!:-[

8. Andrii_M

Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    syawa1970, згідно правил форуму:
    Якщо у вас будуть докази, що хтось виставив не свою роботу - то учасника буде дискваліфіковано з конкурсу.

9. syawa1970

syawa1970 Інженер

Повідомлення:
    176
    Симпатії:
    585
    Адреса:
    Украина
    Я не писав - що хтось виставляв чужі роботи. Я про те, що на конкурсі беруть участь ті роботи ,які можна було побачить на інших сайтах та форумах раніше. А також є одноразовими,які зареєструвались,для конкурсу. Яких ніхто ніде раніш не бачив, бо вони не викладались. І беруть участь в КМ вперше.

10. Andrii_M

Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    syawa1970, то зрозуміло, що хтось зареєструвався тільки заради конкурсу. Але не забувайте, що всі учасники форуму оцінюють роботу і потім жюрі буде оцінювати роботу. І тут грає людський фактор, який зводить до мінімуму випадковість стати переможцем.
    Якщо людина зробила щось гідне уваги і зуміла подати це так, що це сподобалось і стане в пригоді іншим - то вона заслуговує на те, щоб стати переможцем.

postoval, maratura та kvit подобається це.

Поділитися цією сторінкою