Конкурс "Зроби сам 2013"

Тема в разделе "Своими руками - отчеты", создана пользователем Andrii_M, 18 фев 2013.

1. arnold116

arnold116 Майстер

Симпатии:
    84
    Кожен учасник конкурсу отримає сувенір з логотипом форуму!

Цікаво, що це за сувенір???

2. Andrii_M

Andrii_M Адміністратор Команда форума

Симпатии:
    5.906
    Традиційно, що за сувенір ви дізнаєтеся лише наприкінці конкурсу ;) Це збереже інтригу!

3. arnold116

arnold116 Майстер

Симпатии:
    84
    Я заінтригований.

rodnik2 и Andrii_M нравится это.
  4. Тарасюк

Тарасюк Майстер

Симпатии:
    74
    Чи можна побачити роботи переможців минулого року?

5. maratura

maratura Прораб

Симпатии:
    376
    Dmitry, Andrii_M, DVAL и ещё 1-му нравится это.
  6. Andrii_M

Симпатии:
    5.906
    До уваги усіх - сьогодні у кожної теми з’явиться голосувалка! Голосувати мають право усі, хто написав (або напише до 18.04.2013) 20 змістовних повідомлень на форумі. Голоси усіх, хто написав менше 20 змістовних повідомлень враховано не буде за Правилами конкурсу.

Зверніть увагу, ви можете проголосувати натиснувши на "Так" або не підтримати роботу, натиснувши "Ні". Пам’ятайте - змінити своє рішення пізніше ви не зможете!

Також через деякі технічні причини, в усіх темах де прикріпиться голосувалка, буде змінено УРЛ-адресу теми.

7. kvit

kvit Бригадир

Симпатии:
    186
    Хоча це не скромно звучить, а що - автори теми мають можливість проголосувати за свій проект? Чи може для повноти справедливого підрахунку варто зазначити, що голоси тих, хто проголосує к власній темі, не буде враховано. Бо дуже мені кортить "плюсанути" і в себе (хіба ж я проти такої чудової теми, яка мені два роки спати не давала :-D ), але не у всіх вистачить наглості, і тоді самі чесні та справедливі (до який я не можу із чистим серцем віднести себе коханого, оскільки уже з’явилось неблаговірне бажання :-[ ) недорахуються хоча б по одному плюсику, що може стати вирішальним при розподілі голосів. Оскільки само собою зрозуміло, що ніхто не проти своєї теми, а в Правилах конкурсу цей пункт не прописаний - то пропоную внести в правила позицію, що голоса самі за себе враховуватись не будуть.

8. Andrii_M

Симпатии:
    5.906
    Традиційно в нашому конкурсі можна голосувати за свій проект.

9. Тарасюк

Тарасюк Майстер

Симпатии:
    74
    Скільки "Так"("Ні") можна роздати?

10. Andrii_M

Симпатии:
    5.906
    Ви можете віддати свій голос в кожній темі.
    Кількість голосів, які ви можете віддати обмежена лише кількістю тем, які беруть учать в конкурсі. ;)

ПС: Два варіанти відповіді тому, бо не можна створити голосування з одним варіантом відповіді.

Поделиться этой страницей