Как похудеть

Тема у розділі 'Спорт и здоровье', створена користувачем Oksana p, 27 січ 2013.

1. Витэк

Витэк Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.084
    Симпатії:
    1.863
    Адреса:
    Золотоноша
    Тут без чіп тюнінга не обійтись. З машинами це просто, а от з людьми досить складно, і не факт, що замість допомоги засунуть якогось бейсика.

2. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    До речі, про "згоряння". Не потрібно перевантажувати котел (перейдемо до аналогій з котлами опалення) навіть якісним пальним, оскільки це призведе не тільки до поломки котла а і до зайвих витрат по всіх напрямках користування котлом. Завантажувати котел необхідно перед відбором тепла (їсти вранці), а на вечір, коли вже тепла не потрібно стільки - допалити все, що не згоріло вдень, а не підкидати дров, коли вже все обігрілося і від котла нема потреби брати тепло.
    Коли докинути ввечері дров, котел в такому випадку все завантажене ввечері паливо перетліє на дьоготь (жир на "проблемних" місцях), відкладе його на трубах теплообмінника і на завтра ви вже не отримаєте від свого котла стільки ж тепла, як вчора, з тої самої кількості дров. Змушені будете додати тих дров, що в свою чергу додасть дьогтю на ті ж труби. Ось так відкладається жир (дьоготь) у наших судинах чи те там він ще відкладається..
    Щоб гарантовано "допалити" спожиту їжу - потрібно припинити її подавання до організму на деякий мінімальний час. Для себе я його встановив у розмірі 14-16 годин (тобто не вечеряю).
    Що скажу - я випалив майже весь дьоготь зі свого організму, за рік скинув 29 кг (зі 107 до 78, і то 78 я важу вже після приймання їжі). Почуваюся прекрасно. :)
    --- добавлено: 20 чер 2015 у 20:31 ---
    Ви - водій свого тіла.
    Не може якийсь чіп з авто розказувати вам, що робити..:)

Останнє редагування модератором: 28 чер 2015
  3. Витэк

Витэк Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.084
    Симпатії:
    1.863
    Адреса:
    Золотоноша
    Отож.... Я поки не перестав снідати та вечеряти, нічого не помагало. Але повірити, що мені достатньо тільки обіду було досить важко. Звичка говорила зовсім інше.

4. Блаж

Блаж Прораб

Повідомлення:
    961
    Симпатії:
    369
    в мене вага коливається від 80 з хвостиком до 60, коли більше 80 то я вже хочу худнути й худаю, коли 60, то хочу поправляти й поравляюсь, але процесс це не дуже швидкий, все йде плавно кілька років, рахую що різко худнути як і різко поправлятись це шкідливо для здоровья. Для себе зробив висновок, що система харчування, та система завантаження, то є другорядне, перш за все як себе сприймаєш...у товстого і у худого (як я можу судити по собі) різне сприйняття себе , якщо сприйняття себе як товстого, а людина пробує худати, то думаю з цього абсолютно нічого не вийде...якщо сісти на жорстку дієту, та навантаждення вдасться пару кілограм скинути, то потім все рівно буде зрив і організм набере своє, навіть на пару кілограмчиків більше...так само худий скільки в себе не пхав би, воно організмом все ріно не засвоїться.

5. Витэк

Витэк Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.084
    Симпатії:
    1.863
    Адреса:
    Золотоноша
    Думаю, що у вас рідкісний дар само перепрограмування. Не думаю, що багато людей здібні до подібного.

6. Блаж

Блаж Прораб

Повідомлення:
    961
    Симпатії:
    369
    ну я не сказав би що це такий дар, гадаю багато людей так самі собі регуюють свою массу та своє самопочуття, просто це проходить на інтуітивному рівні, коли інтуітивний рівень вже не спрацьовує по якимось причинам, тобі вже трапляється хвороба, чи неприродньо велика вага, чи не природньо мала...

7. Витэк

Витэк Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.084
    Симпатії:
    1.863
    Адреса:
    Золотоноша
    Не знаю в якому середовищі спілкуєтесь ви, але я зустрічаю надзвичайно мало людей які знають що є інтуїтивний рівень. Що ще говорити про те, щоб вони його коригували.

8. Блаж

Блаж Прораб

Повідомлення:
    961
    Симпатії:
    369
    звичайно, в більшості випадків люди свідомо не керують цим процесом , проблема в тому, що люди свідомо і не живуть!!!...свідомо ми можемо керувати думками й то не повністю (я би сказав тільки дуже частково)...навчитись керувати процесами свідомо можна...для цього треба побачити що ми робимо не свідомо (як не дивно) , це повязано з тим, що там де увага, там і наша свідомість, якщо увага сконцентрувалась на несвідомому процесі, то цей процес відразу стає свідомим... можливо тому у східних духовних практиках так багато уваги приділяється тренуванню по концентрації уваги...

Витэк подобається це.
  9. Теодора

Теодора Стажер

Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    1
    Можливо, я б погодилася з вами, але крім інтуіції та свідомості, є також метаболізм. Можна це визнавати, можна - ні, але різним людям потрібні різні зусилля, щоб на свідомому рівні керувати власною вагою. Знаю, що спортсмени штучно розгоняють метаболізм, але я побоююсь робити таке, можливо, що марно.

10. Блаж

Блаж Прораб

Повідомлення:
    961
    Симпатії:
    369
    метаболізм теж підлаштовується під наше світосприйняття...ми навіть не уявляемо наскільки на наш організм впливають психосоматичні чинники...
    на метаболізм можна впливати непрямими методами, наприклад одноденне голодання, або кросс 2 км підвищують метаболізм...

Поділитися цією сторінкою