Мотоблоки - плюси і мінуси!!!

Тема в разделе "Тракторы, мотоблоки и другая техника", создана пользователем Vudracom, 16 июн 2009.

1. Vudracom

Vudracom Прораб

Симпатии:
    238
    Відповідь: Мотоблоки - плюси і мінуси!!!

Бажаний, Сила не завждий тільки в кінських силах. Я на початку теж так думав, та придивлявся до 8-10 коньових мотоблоків китайосів. Але його високий центр ваги, делікатний як на ті потужності і масу редуктор, пасовий редуктор мене змусили задуматись. Якщо для ділянок на 15-20 сотиз, ден емає великої ділянки для розворотів, поворотів МБ-4,05 як сам раз. Але вирішальне слово за Вами!

2. Бажаний

Бажаний Новачок

Симпатии:
    0

В моєму тракторі стоїть пасовий редуктор і витримував оранку 3 корпусами по 30см кожний навіть на цілині і транспортуваня вантажів 4т під любі гобки, а цепи горіли., крім того я цьго року мотоблоком Аврора 8к.с. робив фрезою площу під посів пшениці 03га ,на це затратив біля 4годин часу але із землі зробив майже попіл, сусід трактором цілий день повзав і тільки брили з місця на місце перекочував, але 8 сил замало трохи перегрівається, пробував також ним орати, орати ним погано на поворотах зводить вперед , треба додаткову вагу ложити на плуг тай при оранці на глибину 20 см буксує, ну а на рахунок стійкості , ти правийіщо в сильних і слабших мотоблоках однакової міцності мости і коробки стоять.

3. Vudracom

Vudracom Прораб

Симпатии:
    238

Бажаний, а орати на 20 см не за глибоко?? І уточніть фрезерували 0,3 га чи 3,0 га ?
    Фрезерування як на мене найулюбленіша (бо найпростіша) операція. Виставив мотоблок, зафіксував диференціал щоб крутний момент рівномірно на два колеса йшов , включив передачу і вперед!!! Земля за тобою як пушок - під грядки :)

4. Бажаний

Бажаний Новачок

Симпатии:
    0

Під зернові це якрапз норма 20см, під просапні треба 25см , але є один нюанс - якщо весь час оранка на даній ділянці про водилась на 15 см, ати взяв тай виорав на 20 то культури , які ти посієш будуть дуже тупо рости тому що , тих лишніх 5см рахуються мертвою землею, Фрезерував 0,30га і в руках мотоблок майже не тримаєш

5. Vudracom

Vudracom Прораб

Симпатии:
    238

Бажаний, в мене прибл 8 соток фрезерування зайняло приблизно 75-80 хв. Яка ширина фриз у Вас, мої 60 см.

6. Бажаний

Бажаний Новачок

Симпатии:
    0

Ширина фризи 80см

7. Vudracom

Vudracom Прораб

Симпатии:
    238

Бажаний, Видно або маєте дуже файного сусіда який техніку позичив, або займаєтесь її реалізацією...

8. Бажаний

Бажаний Новачок

Симпатии:
    0

Дійсно сусід не поганий, коли треба він мене, або я його виручаю . А реалізацією тех ніки не займаюся , навпаки хочу придбати 12 сильного Зубра, але технічних характеристик двигуна від нього так і не найшов.

9. reretdj

reretdj Майстер

Симпатии:
    74
    Re: Відповідь: Мотоблоки - плюси і мінуси!!!

а я б зказав частіше всього не в них ось кіно про те як паше бензопила штіль мс 180 потужність двигуна 2 кс
    http://www.youtube.com/watch?v=SlN4SBa3ocY
    Та ще одно кіно, що за агрегат вгадати складно та потужність двигуна разів у 3 буде більшою за пилку
    http://www.youtube.com/watch?v=4jAyufqKdl8&feature=player_embedded

1 человеку нравится это.
  10. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форума

Симпатии:
    8.914
    Відповідь: Re: Відповідь: Мотоблоки - плюси і мінуси!!!

супер! Нарешті впровадили мій задум. Я про таке мріяв ще у шкільні роки.
    Тільки я ще пропонував ще реверс, біля пили - барабан з закільцьовуванням тросу. Щоб орати в дві сторони, а не тягати плуг у початкову точку руками.

Поделиться этой страницей