Кухня своїми руками - порадьте

Тема у розділі 'Дизайн интерьеров', створена користувачем Yrij, 11 січ 2013.

1. Олег35

Олег35 Стажер

Повідомлення:
    6
    Симпатії:
    2
    Адреса:
    Львів
    Фасади мдф не раджу!

Вкладення:

2. vjachek

vjachek Майстер

Повідомлення:
    133
    Симпатії:
    35
    Адреса:
    Україна, Хмельницький
    Я б сказав фасади мдф в ПВХ плівці. Я вже два рази "обпікся" на таких фасадах. Прада в мене інші випадки. Якщо замовляти повторно фасади то вони завжди будуть на якийсь вдтінок різнитись, тому що плівка пвх різних партій. Я один раз неправильний розмір замовив, і другого разу мені пошкодили фасади. Та частина, що виготовлялась повторно - хоч трохи та й відрізняється від основної.

3. bodik69

bodik69 Підмайстер

Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    17
    Адреса:
    Львів
    І така нерайдужна картина у 80% випадків

4. Нінарічі

Нінарічі Бригадир

Повідомлення:
    154
    Симпатії:
    148
    Як Вам така кухонька? (Мені ще про ремонт в кухні думати рано... але подивитися зараз ніхто не забороняє ;-)

--- добавлено: 5 бер 2016 у 15:52 ---
    І ця подобається -
    І просто і гарно)

Останнє редагування модератором: 13 бер 2016
  5. bogdansv

bogdansv Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.847
    Симпатії:
    1.986
    Адреса:
    Черкассы
    У меня кухня в процессе (щас на паузе, нету времени) , то фасады, уже заготовки есть, будут как на первом фото. Есть в наличии и фанера и стекло. Пока определяюсь чем заполненеие делать (будет ясеневая рамка со вставкой) , тоже мысль была верх стеклом (стекло обычное оконное , налепить изнутри тонировочную плёнку автомобильную)а низ фанеру (затонировать в цвет ). И ручки такие же как на первом фото уже купил.

Andrii_M та Нінарічі подобається це.
  6. vjachek

vjachek Майстер

Повідомлення:
    133
    Симпатії:
    35
    Адреса:
    Україна, Хмельницький
    А ще краще не тільки подивитись, а й зробити проект кухні до ремонту. В процесі ремонту розвести комунікації (електрика, вода, каналізація і т. д. ), покласти плитку, можливо вікна та двері вже під майбутню кухню. А не навпаки, проектувати кухню під те, що вийшло після ремонту.

Поділитися цією сторінкою