Правила дорожнього руху України

Тема у розділі 'Автоклуб', створена користувачем Voyutichi, 7 лис 2012.

1. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.761
    Симпатії:
    4.039
    Адреса:
    CV UA
    Зараз оці -10, а по факту -20, це просто збільшення пробок.

mahno подобається це.
  2. Михайло Маломитницький

Михайло Маломитницький Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.173
    Симпатії:
    5.354
    Адреса:
    м. Миронівка Київська обл.
    Знайомий, котрий часом буває в "європах". Розповідав, що німця, котрий грубо порушив ПДР,( після того, як відберуть у права нього "права"), змусять заново навчатись, а перед здачею екзаменів ще й направлять до психіатра. Бо, вважають, нормальна людина не може так чинити і загрожувати своїми діями іншим людям...Там практично не порушують ПДР...

Voyutichi та акула941 подобається це.
  3. ЧД_

ЧД_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.134
    Симпатії:
    5.166
    Адреса:
    Lwow UA
    Ну то треба забрати світлофори, всьо одно їздять на червоний. Можно забрати медецину в країні, всьо одно їздять лікуватися за кордон. Поліцію теж забрати, всьо одно крадуть. І т.п., то можно продовжувати до бесконечності. :)

Vladimir1966 подобається це.
  4. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    Вибірково таки треба, у нас як тільки на центральному перехресті вмикали світлофор, зразу пробки і дтп.
    Уже кілька років не вмикають, усе добре.

WalterCV подобається це.
  5. ЧД_

ЧД_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.134
    Симпатії:
    5.166
    Адреса:
    Lwow UA
    @rondlyk, я колись писав петіциі, збирав підписи, щоб поставили світлофор біля школи. Він там стояв, але урбаністи єб..ні, вирішили що не потрібно. Міська влада писала в відповідь що грошей нема, я писав, що старий поставте. То тягнулось, покі дитину не збила автівка. За тиждень стояв світлофор.

6. Bumbarash

Bumbarash Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.669
    Симпатії:
    2.210
    Адреса:
    Запорожье
    1. Эту тему я поднял потому, что полиция "присела" на светофоре и фактически организовала себе кормушку.
    Не вдаваясь в глубокие дебри поведаю чем все закончилось.
    "Таблетка" частично работает - старт на еще "розовый" сигнал иногда возможен и не может быть наказуем. Нюанс в трактовке "проезд". Ведь "выезд" ничем не запрещен. А "проезд" это факт оставить позади ... запрещающий сигнал. И если авто, в момент загорания зеленого все еще не пересекло стоп-линию/столб светофора то нарушения таки нет!!! В 80% случаев все так и происходит!
    30.12.2017 первый клиент уехал без постановы...:vo:

2. Про идиотские новеллы в СМИ.
    Уже и штрафы подняли, и +10 ввели и прочий бред:wild:

Вступила в силу постанова КМУ про ограничение скорости в населенных пунктах до 50 км/ч

Принят законопроект №5364 від 04.11.2016
    щодо реформування сфери паркування транспортних засобів.
    http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=60428

В нем оговорены нюансы парковки, механизмы фиксации и наказания за ее нарушение.

+10, глобальное поднятие штрафов, "руки на руль" это законопроект №7286 від 14.11.2017
    щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху
    w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=62877

Который не принят: 21.12.2017 Вручено подання Комітету про доопрацювання.

А СМИ молотят полную чушь, что всем капец уже сегодня-завтра

Пітон, mahno та Vladimir1966 подобається це.
  7. rondlyk

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    У таких місцях тільки лежачі поліцаї можуть допомогти. Світлофор там не вирішує. І дорослі на них часто пролітають, і дітиска не дуже зважають.

WalterCV подобається це.
  8. Михайло Маломитницький

Михайло Маломитницький Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.173
    Симпатії:
    5.354
    Адреса:
    м. Миронівка Київська обл.
    Я вже згадував тут свого знайомого... ще одна історія від нього. В невеличкому містечку під Нюрнбергом кілька раз він був з групами дітей чорнобильців. Вже добре познайомились із місцевими, котрі приймали. Одного разу вирішили влаштувати їм "украішентаг". не всі розрахували свої сили і одного німака прийшлось вести додому (мер попросив). Громадського транспорту в місті немає (бо ж маленьке), тільки таксі і велосипеди. Вже була пізня година і місто наче вимерло. Німець висів на руках як лантух, ледве встигав перебирати ногами. Поки не потрібно було перейти вулицю. Тут він "вперся рогом" і почав "найнкати" і щось там про "оргнунг". Виявилось, що горів на світлофорі червоний. Тут наші криком почали кричати: "Та глянь же ти, німота, пустинь навкруг, злітна смуга..." Той белькотів і відчайдушно впирався, допоки не загорівся зелений... і знову повис.
    Це має бути в крові, як у них . Я про повагу до правил і до законів взагалі. Не в цьому житті...

9. WalterCV

WalterCV Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.761
    Симпатії:
    4.039
    Адреса:
    CV UA
    Для кого о такій порі? Crazy Може, моргаючий жовтий? ;)

rondlyk подобається це.
  10. rondlyk

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    Думаю не у крові їхній справа.
    --- добавлено: 3 січ 2018 у 21:35 ---
    Може і в звиклому режимі працювати.

Та й Европи різні бувають, у деяких я стукав у віконця, зупинених на переходах, авто і просив відїхати. Вони вперто показували щоб я їх обійшов.:-D.

Останнє редагування модератором: 11 січ 2018
    WalterCV подобається це.

Поділитися цією сторінкою