Re: Відповідь: Re: Как сделать мангал самому? - зажимати вінтом це напевно додаткове ускладнення, але надійніше, можна попробувати використати старі підшипники, з одного та другого боку. Получається приблинно так... ,спочатку на шомпол накидуєм підшипник далі м`ясо, далі цей шомпол вставяєм в зірку з прорізм але так шоб кінчик виступав і сів в підшипник за зіркою . З сторони ручки підшипник сідає в посадочні місця та фіксується з верху планкою...
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Как сделать мангал самому? навіщо стільки підшипників? воно все важить.. Ех.. часу брак. Я би вже сьогодні пробував робити механічну передачу.. Добавлено через 30 секунд поділіться інфо
Re: Как сделать мангал самому? А вот ёщё один мой мангальчик, как говорилKost, на Кремлёвскую стену похожий.
Re: Как сделать мангал самому? Удивляюсь я на вас Движки, подшипники... Вспомните простую детскую забаву - пуговка на нитке,закручиваем в одну сторону, пускаем, раскручивается в другую, раскрутилось, за счет импровизированного маховика (пуговицы) закручивается в другую сторону. Просто и со вкусом. Добавлено через 53 секунды Монументальное сооружение! Видать размеры участка позволяют. Респект.
Відповідь: Re: Как сделать мангал самому? а як це до шампура з мангалом застосувати? моннументально.. Як часто користуються? Я би атракціон відкривав вже поблизу, щось на зразок показати-дати попробувати самому пожарити шашлик.. Добавлено через 4 минуты 42 секунды один недолвк у таких споруд - вони подібні до печі. Нема насолоди від спостереження за самим шашликом.. Як мясо жариться, як обмиває його легелький димок, як воно починає зарюмянюватися.. А запах.. Як занесе вітром, як закрутить в носі.. мммм.. А тут - піч-духовка.
Re: Відповідь: Re: Как сделать мангал самому? і нетільки мясо обминає і в очіі і в ніс,... да без цего якось скучновато, абсолютно згідний.
Re: Відповідь: Re: Как сделать мангал самому? Конструкция подобна грилям для шаурмы, шампуры вертикально и гнутый экран. Остается только закрутить тросик-веревку.
Re: Как сделать мангал самому? Вот еще одно фото мангала из природного камня toieto.com/archives/1565