Уважаемые форумчане, какое масло желательно использовать для мотокосы "Тайга" БГ- 3200 и какую смазку для редуктора, этой же косы, вы порекомендуете?
доброго дня. масло до бензнину використовує таке як і для бензопили (масло для двотактних двигунів) якраз вже на закінченні пляшка масла штіль лию 25гр. на 1 літр пального. масло в редуктор використовую молібденове (там на ньому напис 10 тис об. дали на здачу кілька пакетиків) мотокоса в мене китайська VIPER CG430
коли купив то змастили відразу на фірмі "Редукторная смазка Oleo-Mac 125 гр" після того з пакетиків, дали на здачу, там напис був 10 000 об і ще щось, хіба що пошукаю може ще десь є. тепер RENOLIT DURAPLEX EP 2 (використовую також для змазки підшипників ступиці автомобіля ВАЗ)
тоже что и для пил, масло для двухтактных двигателей с воздушным охлаждением классификация по API TC, а по JASO FC а FD будет круче (меньше копоти) я в пиле использую такое XADO Atomic Oil 2T FC, коса у меня с 4-т мотором а в редуктор смазку с Классом консистенции - NLGI 2 или 3 хорошо переносящую высокую температуру и высокооборотистую с антиздирными присадками. часто используют литол как самый дешёвый вариант но он без антиздирных присадок и не нужно использовать солидол у него температура плавления около 50?С. я использую защитную смазку хотя имхо Суперсмазка будет лучше.
заливав масло як книжка пише , і угробив косу , тому тепер заливаю 30 кубиків , замість 20 кубиків як пропонує виробник 1/50 і карбюратор я теж угробив холостих немає , тільки середні і високі обороти